Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Hier het cookiemonster. Geeft u mij een kruimeltje? (Wees gerust: uw privacy is ons menens!)

Ja

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Strandpret 2.0

Wat doet u als u een dagje naar het strand trekt? Een duik nemen, zandkastelen bouwen en krabben vangen? Zo hoort het. Maar voor wie er genoeg van heeft, is er iets nieuws: de enige echte ... strandprinter van Q-Music!

Uniek

De strandprinter drukt tekstboodschappen en afbeeldingen in nat zand af. Volgens Q-Music is hij de enige in zijn soort.

Ik betwijfel dat. Als ik me niet vergis, heb ik nog een neefje dat dit ook kan. Een boodschap in het zand schrijven. En daarbij een zonnetje tekenen.

Anders gezegd: een team van ingenieurs heeft maanden gesleuteld aan een machine die kinderplezier vergalt. Want in plaats van met handen en voeten te schrijven (letterlijk), moeten kinderen nu een bericht naar Q-Music sturen. Wie vreesde ook alweer dat kinderen het gaan verleren om met de hand te schrijven?

Schrijven is schrappen

Het goede nieuws? We mogen allemaal 'teksten' van maar liefst 30 (dertig!) lettertekens inzenden. Wie er écht aan meedoet, is dus nooit veel tijd kwijt. Ik wou 'Leve Q-Music en haar ingenieurs!' laten printen. Maar de tekst was te lang. Jammer.

Reageer

Tevreden partners

Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Sprookjesachtige samenwerking
Tomboka
Tot zeven keer meer respons
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Covetrus
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
De juiste stem voor elke doelgroep
Meer dan schrijven
Teksten vertaald … én verbeterd!
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Net wat een start-up nodig heeft
Betrouwbare leverancier om te koesteren
A pleasure to work with, from beginning to end

Wat klanten zeggen

Proficiat! Ik ben onder de indruk hoe je zoveel informatie gevat, duidelijk en aantrekkelijk samenvat. Ieder zijn job ... Ik heb er niets aan toe te voegen.

Ann Bogaert