Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Strandpret 2.0

Wat doet u als u een dagje naar het strand trekt? Een duik nemen, zandkastelen bouwen en krabben vangen? Zo hoort het. Maar voor wie er genoeg van heeft, is er iets nieuws: de enige echte ... strandprinter van Q-Music!

Uniek

De strandprinter drukt tekstboodschappen en afbeeldingen in nat zand af. Volgens Q-Music is hij de enige in zijn soort.

Ik betwijfel dat. Als ik me niet vergis, heb ik nog een neefje dat dit ook kan. Een boodschap in het zand schrijven. En daarbij een zonnetje tekenen.

Anders gezegd: een team van ingenieurs heeft maanden gesleuteld aan een machine die kinderplezier vergalt. Want in plaats van met handen en voeten te schrijven (letterlijk), moeten kinderen nu een bericht naar Q-Music sturen. Wie vreesde ook alweer dat kinderen het gaan verleren om met de hand te schrijven?

Schrijven is schrappen

Het goede nieuws? We mogen allemaal 'teksten' van maar liefst 30 (dertig!) lettertekens inzenden. Wie er écht aan meedoet, is dus nooit veel tijd kwijt. Ik wou 'Leve Q-Music en haar ingenieurs!' laten printen. Maar de tekst was te lang. Jammer.


Tevreden klanten

SEO-experts en taaladepten in één
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Meteen op dezelfde golflengte
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Dit tekstbureau is een echte verademing
Timing altijd stipt gerespecteerd
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Expert in vervlaamsen
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Snel, deskundig en accuraat
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
English, in other words
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Goed voor planning en humeur
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Verkoopbrief was schot in de roos

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de vlotte oplevering van onze teksten.

Liesbeth Roelandt
vpk packaging group