Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Spreken is zilver

Oefen ik me al mijn hele leven op het schrijven, blijk ik het spreken intussen behoorlijk verwaarloosd te hebben. Hoe ik daarachter kwam? Via mens(je) én machine, dus er was geen ontkomen aan de conclusie.

Lerares van zes

Het mensje is mijn dochter van zes, die dit schooljaar heeft leren lezen en er al héél bedreven in is. Zelfs zo bedreven dat ze me streng verbetert tijdens het voorlezen 's avonds. Ze vult stipt alle n'en aan die ik weglaat aan het einde van een woord. Ze bevrijdt de t's die ik inslik tussen twee woorden. En als ze zelf leest, hoor je rollende r'en voorbij denderen.

Dictafoondictie

De machine is mijn dictafoon. Die gebruik ik om interviews op te nemen. Ik hoor dus ook mezelf de vragen stellen. Wat een schok! "Ik ga dictielessen nemen en wel onmiddellijk", dacht ik. "Maar nee, dat is helemaal niet nodig", bedacht ik me meteen daarna. "Ik heb toch mijn gratis leeslessen 's avonds!"


Tevreden klanten

Snel, accuraat, betaalbaar
Snelheid én kwaliteit als troeven
Meteen op dezelfde golflengte
A well-built translation
Geen blindelingse eindredactie
Teksten die kleur geven aan onze visie
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Expert in vervlaamsen
Meteen dol op de schrijfstijl
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
De perfecte omschrijving
Schrijf.be is nummer één
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Ik lig nergens meer wakker van
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Heel herkenbaar voor onze klanten
Gelezen en prachtig bevonden
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
Onze 'over ons' gaat niét over ons!

Wat klanten zeggen

De tekst was qua niveau helemaal goed. Pluim voor de copywriter!

Marieke Bolle