fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Spreken is zilver

Oefen ik me al mijn hele leven op het schrijven, blijk ik het spreken intussen behoorlijk verwaarloosd te hebben. Hoe ik daarachter kwam? Via mens(je) én machine, dus er was geen ontkomen aan de conclusie.

Lerares van zes

Het mensje is mijn dochter van zes, die dit schooljaar heeft leren lezen en er al héél bedreven in is. Zelfs zo bedreven dat ze me streng verbetert tijdens het voorlezen 's avonds. Ze vult stipt alle n'en aan die ik weglaat aan het einde van een woord. Ze bevrijdt de t's die ik inslik tussen twee woorden. En als ze zelf leest, hoor je rollende r'en voorbij denderen.

Dictafoondictie

De machine is mijn dictafoon. Die gebruik ik om interviews op te nemen. Ik hoor dus ook mezelf de vragen stellen. Wat een schok! "Ik ga dictielessen nemen en wel onmiddellijk", dacht ik. "Maar nee, dat is helemaal niet nodig", bedacht ik me meteen daarna. "Ik heb toch mijn gratis leeslessen 's avonds!"


Tevreden klanten aan het woord

Mijn folder doet nu het werk voor mij
Boodschap gesnapt én goed verwoord
Ik de cijfers, zij de letters
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Technische inhoud helder verwoord
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Contentcreatie van a tot z
Om van te smullen
Meteen op dezelfde golflengte
Teksten om blind op te vertrouwen
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
De teksten zijn er boenk op
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Kill our darlings, please
Essentie gevat in verfrissende stijl
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Winning team

Wat klanten zeggen

Super zo! Helemaal tevreden, teksten staan al live. Dank je voor de snelle service.

Stijn Knapen