Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Signeerkanonnen en naaimachines

Novembermaand: boekenbeursmaand! Half Vlaanderen trekt weer naar een stadje aan de Schelde om er boeken te kopen. Tenminste, dat dacht ik. Gelukkig vertelt Het Nieuwsblad me waarover deze editie echt gaat.

Voor ieder wat wils?

Er zijn enkele tafeltjes met boeken. Oef. Maar u moet zoeken. Tussen de kookpotten, naaimachines en 'signeerkanonnen'. Want de Boekenbeurs wordt meer en meer een totaalspektakel. Eentje waarin Astrid Bryan de hoofdrol speelt. Bij nader inzien: totaalspektakel is niet het juiste woord.

Zet mij eens aan tot actie

Laten we de rollen eens omkeren op deze blog. Ik hou mijn mond, en u vertelt. Waarom gaat ú naar de boekenbeurs? Om literaire zwaargewichten in huis te halen ... of om celebrities te spotten? Niet dat ik er enig waardeoordeel aan kleef, hoor. Ik wil alleen weten waaraan ik begin, als ik me een kaartje aanschaf.

Dus - ik ben benieuwd - waarom trekt u deze maand naar Antwerp expo?


Tevreden klanten

Superlatieven schieten tekort
De 'vloek der kennis' omzeild
Snel, accuraat, betaalbaar
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
Tone of voice ons op het lijf geschreven
“Storytelling met resultaat”
Elke tekst is een schot in de roos
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Interalu smart ceilings
Om van te smullen
Ik de cijfers, zij de letters
Valse noot? Toch mooi lied!
Meer dan schrijven
Geen blindelingse eindredactie
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
De juiste stem voor elke doelgroep
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Vertalen en herschrijven: dát zochten we

Wat klanten zeggen

Super! Ik ben echt enthousiast over de teksten. Ze klinken heel fris en met de juiste toon. Ik heb zelfs geen opmerkingen, ze mogen rechtstreeks hertaald worden.

Hanne Leus