fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Signeerkanonnen en naaimachines

Novembermaand: boekenbeursmaand! Half Vlaanderen trekt weer naar een stadje aan de Schelde om er boeken te kopen. Tenminste, dat dacht ik. Gelukkig vertelt Het Nieuwsblad me waarover deze editie echt gaat.

Voor ieder wat wils?

Er zijn enkele tafeltjes met boeken. Oef. Maar u moet zoeken. Tussen de kookpotten, naaimachines en 'signeerkanonnen'. Want de Boekenbeurs wordt meer en meer een totaalspektakel. Eentje waarin Astrid Bryan de hoofdrol speelt. Bij nader inzien: totaalspektakel is niet het juiste woord.

Zet mij eens aan tot actie

Laten we de rollen eens omkeren op deze blog. Ik hou mijn mond, en u vertelt. Waarom gaat ú naar de boekenbeurs? Om literaire zwaargewichten in huis te halen ... of om celebrities te spotten? Niet dat ik er enig waardeoordeel aan kleef, hoor. Ik wil alleen weten waaraan ik begin, als ik me een kaartje aanschaf.

Dus - ik ben benieuwd - waarom trekt u deze maand naar Antwerp expo?


Tevreden klanten aan het woord

Een baken van kwaliteit
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Spot on!
Wat een verbetering!
Drie paar handen leveren vakwerk
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Technische inhoud helder verwoord
Exact wat ik zocht
Zó anders dan wat je elders leest!
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Smaakt naar meer – veel meer
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Webteksten die kleven
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Ze wisten meteen wat ik wilde
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
Professionalisme is indrukwekkend
Elke tekst is een schot in de roos

Wat klanten zeggen

Ik vind de tekst voor de advertentie pittig en terzake. En je schrijft sneller dan je schaduw, Mieke!

Miguel Porres