Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Hier het cookiemonster. Geeft u mij een kruimeltje? (Wees gerust: uw privacy is ons menens!)

Ja

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Signeerkanonnen en naaimachines

Novembermaand: boekenbeursmaand! Half Vlaanderen trekt weer naar een stadje aan de Schelde om er boeken te kopen. Tenminste, dat dacht ik. Gelukkig vertelt Het Nieuwsblad me waarover deze editie echt gaat.

Voor ieder wat wils?

Er zijn enkele tafeltjes met boeken. Oef. Maar u moet zoeken. Tussen de kookpotten, naaimachines en 'signeerkanonnen'. Want de Boekenbeurs wordt meer en meer een totaalspektakel. Eentje waarin Astrid Bryan de hoofdrol speelt. Bij nader inzien: totaalspektakel is niet het juiste woord.

Zet mij eens aan tot actie

Laten we de rollen eens omkeren op deze blog. Ik hou mijn mond, en u vertelt. Waarom gaat ú naar de boekenbeurs? Om literaire zwaargewichten in huis te halen ... of om celebrities te spotten? Niet dat ik er enig waardeoordeel aan kleef, hoor. Ik wil alleen weten waaraan ik begin, als ik me een kaartje aanschaf.

Dus - ik ben benieuwd - waarom trekt u deze maand naar Antwerp expo?

Reageer

Tevreden partners

Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Efficiënt, makkelijk én snel
Partner bij uitstek
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
De journalisten happen toe!
Valse noot? Toch mooi lied!
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Vlotte maar doordachte werkwijze
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Essentie gevat in verfrissende stijl
Je krijgt altijd sterke teksten
Net wat een start-up nodig heeft
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
De juiste stem voor elke doelgroep

Wat klanten zeggen

Hartelijk dank voor de snelle respons. Ziet er goed uit!

An Verstraete