Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Schrijf.be voor Dummies

U kent ze wel: de eindeloze reeks boeken voor Dummies. Het gaat van Goochelen voor Dummies, over Internet voor Dummies, tot Poker voor Dummies. Echt alles kunt u leren. En ik vul binnenkort de reeks aan met mijn eigenste Schrijf.be voor Dummies.

Op de werkvloer

Vrees niet. Geen woordenlijsten, grammaticaregels en stijlvormen in dit boek. Want daarvoor hebben wij onze schrijftips al. Het wordt nóg interessanter: u krijgt een uiteenzetting over het reilen en zeilen op de Schrijf.be-werkvloer.

Hoogtechnologisch

Nuttige info. Want het is hier allemaal net een tikkeltje anders. Zoals het inbadgen. Dat doen schrijfberen met een vingerafdruk. Hoogtechnologisch. Maar helaas. Het gaat mijn petje te boven. Mijn vingers werken niet mee. Tien pogingen kostte het mij. En toen pas registreerde het scanapparaat mijn vingerafdrukken. Hard labeur. En vanaf nu sta ik elke morgen voor die taak.

 Koffie-Onheil

Onduidelijke vingerafdrukken? Het kan de beste overkomen. Problemen met het koffiezetten? Dat overkomt alleen dummies. Dag één bracht me een tegenstribbelende koffiepot. Ik kreeg hem met de beste wil van de wereld niet open. Gelukkig was er onze coördinator. Die me droog meedeelde dat ik moest draaien in plaats van trekken. Nog meer koffie-onheil op dag twee. Toen liep de koffiezet zelfs over.

Geruststellend

Om u gerust te stellen: er zijn ook zaken waarin ik wél goed ben. Een nieuwsbrief en een websitetekst bewezen dat het me nog altijd lukt te schrijven. En ook telefoneren gaat me goed af. Vorige week probeerde ik telefonisch een opdracht te verzilveren. En jawel hoor, het lukte me nog ook. Die man wist natuurlijk niets af van mijn slechte koffiezet-kwaliteiten. Laat staan van mijn mysterieuze vingerafdrukken.


Tevreden klanten

We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Teksten om blind op te vertrouwen
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent
Verkoopbrief was schot in de roos
Hun reputatie snelt hen vooruit
“Storytelling met resultaat”
Vakkundig en toch toegankelijk, professioneel en toch persoonlijk
Empathie, ambacht en succes
De tekst past bij mij
Dit tekstbureau is een echte verademing
Schrijf.be is nummer één
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Wat een verbetering!
Om van te smullen
Menselijk, constructief en no-nonsense
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten

Wat klanten zeggen

Ik wil jullie nog eens hartelijk danken voor al het geleverde/professionele werk. Met ongeveer 85 aanwezigen was het een geslaagd opzet en een door de aanwezigen sterk gewaardeerd congres. We kijken dan ook tevreden terug op ons eerste congres.

Paul Robrechts
Robrechts & Thienpont