Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Hier het cookiemonster. Geeft u mij een kruimeltje? (Wees gerust: uw privacy is ons menens!)

Ja

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Schrijf.be voor Dummies

U kent ze wel: de eindeloze reeks boeken voor Dummies. Het gaat van Goochelen voor Dummies, over Internet voor Dummies, tot Poker voor Dummies. Echt alles kunt u leren. En ik vul binnenkort de reeks aan met mijn eigenste Schrijf.be voor Dummies.

Op de werkvloer

Vrees niet. Geen woordenlijsten, grammaticaregels en stijlvormen in dit boek. Want daarvoor hebben wij onze schrijftips al. Het wordt nóg interessanter: u krijgt een uiteenzetting over het reilen en zeilen op de Schrijf.be-werkvloer.

Hoogtechnologisch

Nuttige info. Want het is hier allemaal net een tikkeltje anders. Zoals het inbadgen. Dat doen schrijfberen met een vingerafdruk. Hoogtechnologisch. Maar helaas. Het gaat mijn petje te boven. Mijn vingers werken niet mee. Tien pogingen kostte het mij. En toen pas registreerde het scanapparaat mijn vingerafdrukken. Hard labeur. En vanaf nu sta ik elke morgen voor die taak.

 Koffie-Onheil

Onduidelijke vingerafdrukken? Het kan de beste overkomen. Problemen met het koffiezetten? Dat overkomt alleen dummies. Dag één bracht me een tegenstribbelende koffiepot. Ik kreeg hem met de beste wil van de wereld niet open. Gelukkig was er onze coördinator. Die me droog meedeelde dat ik moest draaien in plaats van trekken. Nog meer koffie-onheil op dag twee. Toen liep de koffiezet zelfs over.

Geruststellend

Om u gerust te stellen: er zijn ook zaken waarin ik wél goed ben. Een nieuwsbrief en een websitetekst bewezen dat het me nog altijd lukt te schrijven. En ook telefoneren gaat me goed af. Vorige week probeerde ik telefonisch een opdracht te verzilveren. En jawel hoor, het lukte me nog ook. Die man wist natuurlijk niets af van mijn slechte koffiezet-kwaliteiten. Laat staan van mijn mysterieuze vingerafdrukken.

Reageer

Tevreden partners

Hoge verwachtingen volledig ingelost
Samen tot unieke communicatiestijl komen
Precies wat we in gedachten hadden
Verkoopbrief was schot in de roos
Sprookjesachtige samenwerking
Vlotte maar doordachte werkwijze
Schrijfdokter-opleiding zou verplicht moeten zijn
Dynamische taalprofessionals
Nooit een letterlijke vertaling!
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Afspraken en timing altijd gerespecteerd
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
De webtekst lokt zoekrobotten
Snel, deskundig en accuraat
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Valse noot? Toch mooi lied!
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
A message that hits home
Allroundtekstatleten

Wat klanten zeggen

Tekst is perfect, bedankt – heel vlot geschreven!

Ellen Vandekerckhove
BOSS Paints