Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Schrijf.beter 050

 1. Absoluut*, ik raad iedereen de schrijf.beters (vooral deze, dat is namelijk de 50ste) ten sterkste heel sterk aan.
  Weg met dat verouderd gedoe. Ik krijg er bibberminnekes van! Laat de spreektaal hier regeren. En geef toe: NIEMAND zegt ooit 'ten sterkste'. Dus ...
   
 2. 's Morgens een leuke winterwandeling, onder de middag tussen de middag of onder de middagpauze of in de middagpauze een dutje, 's avonds lekker lui deze 50ste schrijf.beter bekijken: het leven is mooi.
  't Is maar dat je het weet hoe je die rustperiode moet noemen. Anders nemen ze je die misschien ooit nog af!
   
 3. Maar ... ik hoop dat ik volgende week niet zwaar gekwetst geblesseerd raak, want dan kan ik  de 51ste schrijf.beter niet meer samenstellen.
  Gekwetst ben je vanbinnen. In je hart bijvoorbeeld, maar dan wel figuurlijk. Als jouw favoriet de finale van de Slimste Mens niet wint. Geblesseerd ben je als je een Witselke of een Blondelletje ondergaat: een ruige tackle met 'het plat van de voet vooruit'. Ten slotte: als je met je auto botst, kun je lelijk gewond raken.
   
 4. De 52ste schrijf.beter wordt er misschien eentje voor gedesoriënteerde taalfanaten, mensen met Alzheimer alzheimer.
  Als ik mijn leesbril voor de zoveelste keer niet vind, denk ik zelf wel eens dat ik aan de ziekte van Alzheimer lijd. Mijn omgeving vindt trouwens al een hele tijd dat ik periodisch verschijnselen van alzheimer vertoon.  
   
 5. Zulke Zo'n dienstverlening, als die van schrijf.be met o.a. zijn 50 schrijf.beters, krijg je nergens.
  Zulke moet je altijd laten volgen door een meervoudig substantief. Logisch zo'n is natuurlijk een afkorting van zo een. Dat kun je dus nooit voor een meervoudig zelfstandig naamwoord zetten, ook niet in bijv. zo een tegenslagen ...
   

* Voor wie het nog niet heeft opgemerkt: we zijn aan de vijftigste editie van onze schrijf.beterreeks gekomen. En we dachten alle gekheid even op een taalstokje te mogen zetten. Daarna hebben we er een pintje op gedronken! Op naar de honderd :)


Tevreden klanten

Doorzettingsvermogen en creatieve input
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Snelheid én kwaliteit als troeven
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Inlevingsvermogen verdient respect
Tone of voice zit onmiddellijk goed
Interalu smart ceilings
Weinig geblaat en veel wol
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Efficiënt, makkelijk én snel
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Ik de cijfers, zij de letters
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Schrijf.be denkt met u mee
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Goed voor planning en humeur
“Storytelling met resultaat”
Ze wisten meteen wat ik wilde
Timing altijd stipt gerespecteerd
Het hart van onze website

Wat klanten zeggen

Alvast dank voor je prettige samenwerking! We krijgen binnenkort (hopelijk) weer een nieuwe campagne, ik hou je hiervoor op de hoogte. Ik haak jullie graag weer aan.

Nynke Span
KEPCOM