fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Reizen met woorden

Bij mijn vakantie heb ik graag de perfecte soundtrack. Voor ik vertrek, zet ik zorgvuldig de juiste nummers op een cd'tje of mijn mp3-speler. Trek ik naar Spanje? Dan zit Manu Chao in mijn koffer. Ga ik uitwaaien in Bretagne? Dan vergezelt zeebonk Renaud me. En niet alleen omdat hun muziek de juiste sfeer oproept. Maar ook omdat hun teksten er boenk op zitten.

Met Jack op vakantie

Of neem Jack Johnson. Elke schreef hier al eens een ode aan de man, voor zijn teksten (én ook wel zijn goddelijke lijf). En volgens mij heeft hij hét ultieme vakantienummer geschreven: What you thought you need. De melodie is leuk, maar de tekst is gewoon helemaal juist. Geniet mee van dit stukje:

A map to keep beneath your seat, you've been to me in time I'll get you there
I fold it up so we don't find our way back soon, nobody knows we're here

We can park the van and walk the town
Buy the cheapest bottle of wine that we can find
And talk about the road behind how getting lost is not a waste of time
The water moor will take us home in the moment we will sing as the forest sleeps

Well it's all for the sake of arriving with you

Met woorden naar verre oorden

Ziet u het voor u? Rijdt u mee met hem in dat busje? Strandt u ook ergens in een zuiders dorpje, met een sympathieke fles wijn en veel voer voor verhalen? Ja he. Ik ook. Gewoon omdat de tekst zo goed geschreven is. Eenvoudig, beeldrijk, herkenbaar. Als ik de woorden lees, ben ik gewoon al met vakantie. En daarom: een pluimpje. Wim, mag Jack bij ons komen werken?


Tevreden klanten aan het woord

De teksten zijn er boenk op
Flexibel, grondig en eerlijk
Professionalisme is indrukwekkend
Afspraken en timing altijd gerespecteerd
Tekst even belangrijk als vorm
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Geen blindelingse eindredactie
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Samen tot unieke communicatiestijl komen
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Uitstekende partner voor elke taalklus
Storytelling en SEO: ze gaan samen
A pleasure to work with, from beginning to end
Superlatieven schieten tekort
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Samenwerking als een geoliede machine
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost

Wat klanten zeggen

De sterktes van Schrijf.be? Uitstekende projectfollow-up, creatief meedenken met de klant en spitsvondig tekstwerk.

Karen Van Kelf
The Crew Communication