Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Reizen met woorden

Bij mijn vakantie heb ik graag de perfecte soundtrack. Voor ik vertrek, zet ik zorgvuldig de juiste nummers op een cd'tje of mijn mp3-speler. Trek ik naar Spanje? Dan zit Manu Chao in mijn koffer. Ga ik uitwaaien in Bretagne? Dan vergezelt zeebonk Renaud me. En niet alleen omdat hun muziek de juiste sfeer oproept. Maar ook omdat hun teksten er boenk op zitten.

Met Jack op vakantie

Of neem Jack Johnson. Elke schreef hier al eens een ode aan de man, voor zijn teksten (én ook wel zijn goddelijke lijf). En volgens mij heeft hij hét ultieme vakantienummer geschreven: What you thought you need. De melodie is leuk, maar de tekst is gewoon helemaal juist. Geniet mee van dit stukje:

A map to keep beneath your seat, you've been to me in time I'll get you there
I fold it up so we don't find our way back soon, nobody knows we're here

We can park the van and walk the town
Buy the cheapest bottle of wine that we can find
And talk about the road behind how getting lost is not a waste of time
The water moor will take us home in the moment we will sing as the forest sleeps

Well it's all for the sake of arriving with you

Met woorden naar verre oorden

Ziet u het voor u? Rijdt u mee met hem in dat busje? Strandt u ook ergens in een zuiders dorpje, met een sympathieke fles wijn en veel voer voor verhalen? Ja he. Ik ook. Gewoon omdat de tekst zo goed geschreven is. Eenvoudig, beeldrijk, herkenbaar. Als ik de woorden lees, ben ik gewoon al met vakantie. En daarom: een pluimpje. Wim, mag Jack bij ons komen werken?


Tevreden klanten

Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
De webtekst lokt zoekrobotten
Onze nieuwe website straalt!
Partner bij uitstek
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Exact wat ik zocht
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
A message that hits home
A well-built translation
Menselijk, constructief en no-nonsense
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Efficiënte doe-mailing met schwung
Authentiek voer voor moderne lezers
Allroundtekstatleten
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
De 'vloek der kennis' omzeild
Our main selling points stood out perfectly

Wat klanten zeggen

De brochure werd enthousiast onthaald tijdens de redactievergadering met de patiëntenvereniging van gisterenavond!

Lieven De Clercq