fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Reddingsactie voor schrijvers

Verplicht naar de boekenwinkel

Sprakeloos (Tom Lanoye)
Zomerhuis met zwembad (Herman Koch)
Godenslaap (Erwin Mortier)

Drie boeken van Vlaamse en Nederlandse auteurs die u van mij moet kopen. Inderdaad, verplicht! Omdat ik het goed met u voor heb - want het zijn stuk voor stuk literaire parels. En omdat ik het goed meen met de schrijvers zelf. Want zij hebben het moeilijk om rond te komen: amper een op vijf kan leven van zijn pen. Té weinig, vind ik als boekenliefhebber. Straks is er niemand meer om mijn boekenplanken te vullen.

Minder bekende pareltjes

Ik hoor u al tegenpruttelen: Lanoye, Koch en Mortier ... die mogen toch niet klagen? Hun boeken voeren de verkoopslijsten aan. Daarom besluit ik met een lijstje minder bekende auteurs. Steek hen dan een hart onder de riem. U krijgt er heel wat leesplezier voor in ruil - beloofd!

Zeewater is zout (Simone Lenaerts)
Novembermeisjes (Vincent Overeem)
Het geluk van jonge vaders (Toon Van Mierlo)


Tevreden klanten aan het woord

Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Eindredacteur met scherpe ogen
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Authentiek voer voor moderne lezers
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Empathie, ambacht en succes
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Superlatieven schieten tekort
Technische inhoud helder verwoord
Uitmuntende tekst in recordtempo
Onze baseline ligt lekker
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Our main selling points stood out perfectly

Wat klanten zeggen

Super bedankt voor de vlugge levering!

Sophie Dumont
Securex