Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Reddingsactie voor schrijvers

Verplicht naar de boekenwinkel

Sprakeloos (Tom Lanoye)
Zomerhuis met zwembad (Herman Koch)
Godenslaap (Erwin Mortier)

Drie boeken van Vlaamse en Nederlandse auteurs die u van mij moet kopen. Inderdaad, verplicht! Omdat ik het goed met u voor heb - want het zijn stuk voor stuk literaire parels. En omdat ik het goed meen met de schrijvers zelf. Want zij hebben het moeilijk om rond te komen: amper een op vijf kan leven van zijn pen. Té weinig, vind ik als boekenliefhebber. Straks is er niemand meer om mijn boekenplanken te vullen.

Minder bekende pareltjes

Ik hoor u al tegenpruttelen: Lanoye, Koch en Mortier ... die mogen toch niet klagen? Hun boeken voeren de verkoopslijsten aan. Daarom besluit ik met een lijstje minder bekende auteurs. Steek hen dan een hart onder de riem. U krijgt er heel wat leesplezier voor in ruil - beloofd!

Zeewater is zout (Simone Lenaerts)
Novembermeisjes (Vincent Overeem)
Het geluk van jonge vaders (Toon Van Mierlo)


Tevreden klanten

Die mannen weten wat ze doen!
Goed voor planning en humeur
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Onvoorstelbaar knap werk
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Drie paar handen leveren vakwerk
Dit tekstbureau is een echte verademing
Snel, deskundig en accuraat
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Hoge verwachtingen volledig ingelost
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Sterke content, stipt op tijd geleverd
SEO-experts en taaladepten in één
Superlatieven schieten tekort
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Schrijf.be is nummer één
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Dynamische taalprofessionals

Wat klanten zeggen

Dank voor de TOP teksten, dewelke zo worden doorgegeven aan mijn websitebouwster

Roel Janssens
Advocaat Roel Janssens