fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Monokini-vergadering

Ik zit met een klant samen voor een uitgebreide briefing. Het managementteam is voltallig opgedaagd. In totaal zitten we met drie mannen en twee vrouwen aan de tafel. De sfeer is ontspannen: wie zegt er dat ICT'ers saaie mensen zijn?

Oneerbaar voorstel

We wisselen visitekaartjes uit. Een van de mannen ontdekt dat hij het zijne niet bij zich heeft. Ze zitten in zijn computertas - en die ligt nog in zijn wagen. Zijn bedrijfspartners maken er zich vrolijk over: welke informaticus gaat nu zonder zijn pc op stap? Waarop hij ad rem: "Ja maar, we hadden toch afgesproken dat dit een topless vergadering zou zijn?"

Strippen met Schrijf.be?

Er valt een verbaasde stilte. Ongewild flitst het beeld van mijn gesprekspartners in monokini door me heen. Ik kijk de andere vrouw in het gezelschap wat onzeker aan. Misschien weet zij hoe we de nakende strippartij kunnen voorkomen.

Ik blijk over een verdorven geest te beschikken. Want mijn klant was niet van plan zich de kleren van het lijf te rukken. Hij wou de vergadering gewoon ... zonder laptop doormaken.