Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Mens erger je niet

hertalenElke dag ontvang ik pdf-bestanden, om te hertalen of te herschrijven. En elke dag erger ik me dood aan de bijna onmogelijke convertering naar MS Office. Probeer het maar eens met Adobe Reader. Een beetje copywriter kent het resultaat: een geklutst ei, met titels, slogans en bullet points in verspreide slagorde. Je bent een tijdje zoet om dat allemaal weer ineen te puzzelen.

Tekst én lay-out

Al die miserie is nu voorgoed verleden tijd, want Adobe Reader heeft er een concurrent bij: Nuance PDF Reader. Met dit programma converteer je pdf-files gratis naar Microsoft Office-bestanden. Het verschil met Adobe Reader? De oorspronkelijke opmaak blijft helemaal behouden, zelfs bij complexe documenten.

You've got mail

Open je met Nuance PDF Reader een pdf-bestand? Dan zie je in de menubalk de optie PDF converteren. Als uitvoerbestand kies je voor Word 2007 (.docx), Excel, Word 2003/RTF of WordPerfect. De omzetting ontvang je een paar tellen later in je mailbox. Copywriters aller landen: een aanrader!


Tevreden klanten

Winning team
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Het hart van onze website
Onze nieuwe website straalt!
Vakkundig en toch toegankelijk, professioneel en toch persoonlijk
De teksten zijn er boenk op
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
A message that hits home
Eindredacteur met scherpe ogen
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Net wat een start-up nodig heeft
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Exact wat ik zocht
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Je krijgt altijd sterke teksten
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Uitstekende partner voor elke taalklus

Wat klanten zeggen

Ik vind de taalsuggesties top, eigentijds. Ze weerspiegelen de sfeer van een jong team dat zich achter elke opdracht inzet.

Annik Piessens