Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Liefdesbrief in de bus

Eind vorig jaar smeekte Miekeom verdwaalde Russen, mama's kindjes en verliefde Romeo's: ze wou maar al te graag brieven voor hen schrijven. De Post werd blijkbaar helemaal week van haar smeekbede. Want sinds kort sturen zij handgeschreven liefdesbrieven de deur uit.

Liefdesmail

Er was een tijd dat een liefdesbrief de gewoonste zaak van de wereld was - behalve dan voor wie hem in de bus kreeg. Nu sturen we sms'en vol liefdesverklaringen en hartstochtelijke e-mails. Brieven zijn passé.

Jammer! Want wat schreeuwt harder van verlangen dan een met reukwater doordrongen brief vol karamellenverzen? Of een lieflijk, ingetogen schrijfsel waarin u uw zielenroerselen onthult? En dat dan nog eens allemaal met de hand geschreven.

Bekende briefschrijvers

Het hart van De Post breekt door de terugval van de liefdesbrief - enigszins uit romantische overwegingen, maar vooral uit economische. Daarom helpt zij Cupido een handje en spoort zij de mensen aan om vaker in hun pen te klimmen.

Veranderen kan niet van vandaag op morgen: dat beseft De Post maar al te goed. En dus schakelt het twee bekende briefschrijvers voor u in. Auteur Pieter Aspe en actrice Marie Vinck doen het één keer voor u. Nog tot 2 mei bestelt u via de site van De Post een liefdesbrief van hun hand. Die valt een paar dagen later in de bus van uw geliefde.

Schrijfcupido's

Wil uw hartendief vanaf dan altijd een handgeschreven liefdesverklaring? Dan moet u natuurlijk zelf aan de slag ... of vraag het eens lief aan Mieke. Zij en de andere schrijfberen kruipen maar al te graag in hun pen.


Lees ook

Wat klanten zeggen

Een fijne en vlotte samenwerking hebben geleid tot een prima resultaat!

Wannes Coolen
Wannes Coolen