fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Komt een Kim Jong-un bij de kapper ...

Wat leven we toch in een fantastische tijd: zonder angst voor represailles kunt u wereldleiders, kerkvorsten en gekroonde hoofden door het slijk sleuren. Merkel, Franciscus of Filip gaan u echt niet uit uw bed komen lichten. Eén man draait er zijn hand niet voor om, en u mag twee keer raden wie ... Ja, Kim Jong-un. Meteen juist!

Bad hair day?

U zult maar een Londense kapper zijn met een briljant idee: 's werelds meest onafhankelijke kapsel en de man eronder gebruiken voor een promocampagne met de woorden 'Bad hair day?'. Kims pionnetjes in the UK zagen er de humor niet van in en gingen klagen bij de Britse overheid. Want niemand maakt reclame met de bekleding van Kims knikker. Behalve hijzelf natuurlijk.

Explosieve censuur

placeholder

Maar zoals wel vaker ... ontplofte de klacht in het gezicht van de censor. Want media overal ter wereld – zélfs de blog van Schrijf.be – pikten het verhaal én de poster op. En wat Noord-Korea wilde onderdrukken, ging viraal. Inspelen op de actualiteit en op het kleine kantje van een despoot: slim bekeken!

Hopelijk heeft M&M Hair Academy genoeg werkvolk om meer carreetjes, short back and sides en misschien wel Kim Jong-un-kapsels te knippen dan ooit tevoren.

Update: blijkbaar is het al zover. Op 20 april schreef de kapper op zijn Facebook-pagina: "Due to this story breaking out, we are busier than ever. M&M Hair Academy are looking for new stylists to join our revolutionary team!" Kassa-kassa!

 


Lees ook