Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Kom gewoon uit de kast

Wat doet een mens in een ochtendfile? Juist ja. Karretjes kijken. En vanmorgen viel mijn oog op een bestelwagen - met het logo en het website-adres van zijn bedrijf. Mijn dag kon niet meer stuk. De kastenkenners ... wat een pareltje van een naam! In het Frans vind ik hem nog mooier: Les as du placard.

Helemaal 'af'

Deze naam behoeft geen onderschrift. Hij staat op zich. Want wat de onderneming doet en hoe ze het doet, zit meteen erin. Maar de kastenkenners houden niet van half werk, dat voel je. Dus versterkten ze het statement in hun naam met een baseline die hout snijdt: Wij zorgen voor ruimte.

Gecondenseerde identiteit

Kijk, op zulke momenten wil ik uit mijn auto stappen en de chauffeur van de bestelwagen zoenen. Want dit duo van naam en baseline is van een prachtige eenvoud en doeltreffendheid. In drie, vier woorden ontplooit zich een universum van expertise, inzicht, betrokkenheid en betrouwbaarheid - waarop ik meteen inteken.

Vraag het uw tekstenkenner

Weet u, in mijn alsmaar kleinere appartement vecht ik elk dag tegen het oprukkende leger van spullen en speelgoed. Nu blijkt er ergens een kenner te bestaan die met efficiënte kasten ruimte voor me schept. Logisch toch dat ik de ontroering nabij ben? Toch heb ik chauffeur niet gekust. Hij heeft er waarschijnlijk niets mee te maken. Ik richt mij liever tot l'As du texte. Doet u dat ook? Zoekt u een bedrijfsnaam? Bel Ilse dan. Alsjeblief? Snel? Dan mogen ook wij zulke pareltjes bedenken. Dank u!


Tevreden klanten

Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Vlotte maar doordachte werkwijze
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Uitmuntende tekst in recordtempo
In één woord? Kwaliteit!
Goed voor planning en humeur
De ideale partner die zekerheid geeft
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Je krijgt altijd sterke teksten
Ze wisten meteen wat ik wilde
Dit tekstbureau is een echte verademing
Geen centimeter ruimte voor fouten
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter

Wat klanten zeggen

Bedankt! Ik wens jullie nog veel succes. Ongelooflijk, zo'n bedrijf met zulke service.

Peter Rongé