Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Koken op zijn Hollands

Ik ben verlekkerd op Jeroen Meus - tenminste ... op zijn recepten. Al moet ik toegeven dat ik de goedlachse kok ook graag bezig zie. Ik was al fan van zijn programma Plat Préféré, maar ben pas echt verkocht sinds Dagelijkse Kost.

En dus staat het kookboek van dat programma te pronken in mijn keuken. Meer nog: het wordt ook ijverig gebruikt.

Vlaamse kok in Nederland

Hoe meer mensen zich wagen aan de Dagelijkse Kost-recepten, hoe liever. Ik kom graag bij hen smullen. Zélfs als ik daarvoor de grens over moet. Want sinds kort is het kookboek met eenvoudige, dagelijkse gerechten ook bij onze noorderburen te koop.

Maar of ik daar lekkere dagelijkse kost voorgeschoteld zal krijgen?

Het draait in de soep

Culinair journalist Onno Kleyn weet zeker van niet! Het kookboek werd onvertaald op de Nederlandse markt gebracht. En dus fronsen de Nederlanders de wenkbrauwen bij keukentermen en ingrediënten, zoals een busseltje (Nederlanders verkiezen een handje), scampi's (gamba's in Nederland) en platte kaas (kwark voor onze noorderburen).

Oranje saus voor Vlaams gerecht

Gelukkig weet Schrijf.be al langer dat Nederlanders en Vlamingen een ander taaltje spreken. Wij overgieten de Vlaamse gerechten van Jeroen dan ook graag met een oranje sausje.

Het blijft even lekker - beloofd!


Tevreden klanten

De kwaliteit waarop ik had gehoopt
A well-built translation
Professionalisme is indrukwekkend
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Echt anders dan wij altijd deden
Drie paar handen leveren vakwerk
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Teksten van de bovenste plank
Echte woordkunstenaars
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Om van te smullen
Sprookjesachtige samenwerking
Er kon niets beter aan de samenwerking
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Engels, met andere woorden
Exact wat ik zocht
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger

Wat klanten zeggen

We waren heel tevreden over alles!

Lydia Stevens
Interfot