fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Kent u Tilak?

Ik lees Tilak, een glossy met een mening. Op de cover: Feesten met de goden, Insecten als delicatesse, Sterke vrouwen, ... Mijn aandacht hebben ze. Mijn geld ook, want de 5,95 euro gaat naar Broederlijk Delen.

Nu ben ik vrijzinnig. Overtuigd, zoals dat heet. Geef ik geld, dan liever aan een organisatie zonder christelijke inspiratie. Maar dit magazine overstijgt moeiteloos al mijn zuilen.

Het is de allereerste keer dat Broederlijk Delen - of een andere Vlaamse ngo - zoiets doet. De publicatie is tegelijk het startschot voor hun nieuwe vastencampagne. De stunt is een idee van communicatiebureau Markee. Die mensen werken gratis voor Broederlijk Delen. Ook de bijdragen van onder andere Kristien Hemmerechts en Yves Desmet zijn gratis, lees ik in de krant.

Chapeau! Dat vind ik straf. Zelf leef ik van het aantal regels en lettertekens, met of zonder spatie. Ik declareer rigoureus werkuren en factureer opdrachten à la lettre. Gratis staat weinig of niet in mijn woordenboek. Logisch dat mijn geregelde bestaan even blijft haperen aan deze ontembare solidariteit.


Tevreden klanten aan het woord

Schrijvers en blijvers
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Teksten om blind op te vertrouwen
Teksten met aroma!
Empathie, ambacht en succes
Efficiënte doe-mailing met schwung
Je krijgt altijd sterke teksten
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
De perfecte omschrijving
English, in other words
Volbloed taalkunstenaars
Open en duidelijk
Kruidige webteksten doen watertanden
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Opvangnet geeft gemoedsrust
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Hun reputatie snelt hen vooruit

Wat klanten zeggen

De copywriters herschrijven onze teksten steeds met een frisse en kritische blik. Het resultaat? Vlotte brochures en mailings die onze klanten nieuwsgierig maken. Zodat zij snel contact met ons opnemen.

Jeroen Breynaert