Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Kent u Tilak?

Ik lees Tilak, een glossy met een mening. Op de cover: Feesten met de goden, Insecten als delicatesse, Sterke vrouwen, ... Mijn aandacht hebben ze. Mijn geld ook, want de 5,95 euro gaat naar Broederlijk Delen.

Nu ben ik vrijzinnig. Overtuigd, zoals dat heet. Geef ik geld, dan liever aan een organisatie zonder christelijke inspiratie. Maar dit magazine overstijgt moeiteloos al mijn zuilen.

Het is de allereerste keer dat Broederlijk Delen - of een andere Vlaamse ngo - zoiets doet. De publicatie is tegelijk het startschot voor hun nieuwe vastencampagne. De stunt is een idee van communicatiebureau Markee. Die mensen werken gratis voor Broederlijk Delen. Ook de bijdragen van onder andere Kristien Hemmerechts en Yves Desmet zijn gratis, lees ik in de krant.

Chapeau! Dat vind ik straf. Zelf leef ik van het aantal regels en lettertekens, met of zonder spatie. Ik declareer rigoureus werkuren en factureer opdrachten à la lettre. Gratis staat weinig of niet in mijn woordenboek. Logisch dat mijn geregelde bestaan even blijft haperen aan deze ontembare solidariteit.


Tevreden klanten

Schrijf.be? Dat is super service!
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Weinig geblaat en veel wol
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Een baken van kwaliteit
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Trainees verguld met de hands-on workshop
Teksten vertaald … én verbeterd!
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Onze uitnodiging was een groot succes
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Allemaal zotte mensen – gelukkig
De webtekst lokt zoekrobotten
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Snelheid én kwaliteit als troeven

Wat klanten zeggen

Bijzonder knap om echt te begrijpen wat in ons hoofd zit en dat zo op te schrijven.
De tekst helpt ons ook bij het live vertellen van ons eigen verhaal.

Janka Oostveen
EyeFive