fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik kan niet schrijven

Ja, u leest het goed. Ik kan niet schrijven. En dat voor een copywriter. Zolang ik voor een toetsenbord zit, zit ik safe. Maar geeft u me een pen in de hand? Dan loopt het fout. Ik heb namelijk een monsterlijk handschrift.

Schoolschrift

schrijvenDe lessen schoonschrift? Een nachtmerrie! Met het puntje van mijn tong tussen de lippen geperst, zat ik kromgebogen over mijn schrijfsels. En haalde ik zelden het einde van het blad zonder acute schrijfkramp, van pure inspanning. Resultaat? "Zorg: 2/5. Doe beter je best, David!"

Nieuwjaarsbrieven waren ook zo'n kwelling. Ik probeerde wanhopig om mooi te schrijven, maar mijn zinnen verzandden in miezerige, onleesbare lijntjes. Mijn leerkrachten waren er dan ook van overtuigd dat ik zou eindigen als huisarts ...

17.93 uur

En de ellende duurt voort. Laatst sakkerde ik op de NMBS. Waar was die trein van 17u53? Die ik op hun website had gevonden en in mijn agenda genoteerd? Volgens het infoblad was die al om 17.33 uur vertrokken.

Aarzelend keek ik nog eens in mijn agenda. Hmm. Bij nader inzien kon die 5 best wel een 3 zijn. En als ik heel eerlijk ben, kon de trein volgens mijn agenda zelfs vertrekken om ... 17.93 uur.

Baarmoeder?

Zelfs in mijn werk als copywriter speelt mijn geschrift me parten. Krijg ik een briefing? Dan noteer ik in sneltreinvaart de informatie. Helaas is haast en spoed dan nooit goed.

Laatst kreeg ik kop noch staart aan mijn notities van een interview. De man in kwestie was, volgens mijn nota's toch, een baarmoeder. Ik zuchtte, staarde wanhopig naar het plafond en probeerde me te herinneren waarop dat in godsnaam sloeg. Na ontcijferwerk van de rest van de tekst daagde me het plots: de man was een board member ...

Ik droom dus van de dag dat ik een assistent krijg. Die steno machtig is.


Tevreden klanten aan het woord

Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Ze wisten meteen wat ik wilde
Superlatieven schieten tekort
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
Wervende kandidatuur in nog geen vier uur
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Het hart van onze website
De betrouwbare partner die we zochten
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
De 'vloek der kennis' omzeild
Spot on!
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Al onze troeven op één blad
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.

Wat klanten zeggen

Ik ben onder de indruk. Dit is precies zoals ik het voor ogen had. Dank voor de snelheid van werken!

Daniël Pit
Caleidoscoop