Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik kan niet schrijven

Ja, u leest het goed. Ik kan niet schrijven. En dat voor een copywriter. Zolang ik voor een toetsenbord zit, zit ik safe. Maar geeft u me een pen in de hand? Dan loopt het fout. Ik heb namelijk een monsterlijk handschrift.

Schoolschrift

schrijvenDe lessen schoonschrift? Een nachtmerrie! Met het puntje van mijn tong tussen de lippen geperst, zat ik kromgebogen over mijn schrijfsels. En haalde ik zelden het einde van het blad zonder acute schrijfkramp, van pure inspanning. Resultaat? "Zorg: 2/5. Doe beter je best, David!"

Nieuwjaarsbrieven waren ook zo'n kwelling. Ik probeerde wanhopig om mooi te schrijven, maar mijn zinnen verzandden in miezerige, onleesbare lijntjes. Mijn leerkrachten waren er dan ook van overtuigd dat ik zou eindigen als huisarts ...

17.93 uur

En de ellende duurt voort. Laatst sakkerde ik op de NMBS. Waar was die trein van 17u53? Die ik op hun website had gevonden en in mijn agenda genoteerd? Volgens het infoblad was die al om 17.33 uur vertrokken.

Aarzelend keek ik nog eens in mijn agenda. Hmm. Bij nader inzien kon die 5 best wel een 3 zijn. En als ik heel eerlijk ben, kon de trein volgens mijn agenda zelfs vertrekken om ... 17.93 uur.

Baarmoeder?

Zelfs in mijn werk als copywriter speelt mijn geschrift me parten. Krijg ik een briefing? Dan noteer ik in sneltreinvaart de informatie. Helaas is haast en spoed dan nooit goed.

Laatst kreeg ik kop noch staart aan mijn notities van een interview. De man in kwestie was, volgens mijn nota's toch, een baarmoeder. Ik zuchtte, staarde wanhopig naar het plafond en probeerde me te herinneren waarop dat in godsnaam sloeg. Na ontcijferwerk van de rest van de tekst daagde me het plots: de man was een board member ...

Ik droom dus van de dag dat ik een assistent krijg. Die steno machtig is.


Tevreden klanten

De communicatie blééf gewoon lopen
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Echt anders dan wij altijd deden
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
Teksten vertaald … én verbeterd!
Gelukkig met deze contentpartner
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Snel, deskundig en accuraat
Echte woordkunstenaars
A pleasure to work with, from beginning to end
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Interalu smart ceilings
Essentie gevat in verfrissende stijl

Wat klanten zeggen

We kijken dan ook terug op een prima ervaring. En die krijgt zeker een vervolg!

Els Geens
Tomboka