Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Hoe stelt de nieuwe het eigenlijk?

Vroeg je je al af, hoe de nieuwe het stelt? Ondertussen ben ik al twee weken Schrijfbe'er. En of het me bevalt! Ik geef toe, het was een omschakeling. Om zeven uur opstaan om de trein te halen is heel wat anders, dan rustig uit bed kruipen tegen het middaguur. En dan de hele dag niets anders doen dan blind proeven wat de beste ijsthee is. (= die van de Delhaize, met voorsprong!)

Maar dat vroege uur heb ik er gemakkelijk voor over. Want dit is niet zomaar een job die je eventjes doet om brood op de plank te krijgen. Dit is de hele dag doen wat je graag doet. Heerlijk, toch?

Oma gelooft er niet in

Mijn oma vertrouwt het zaakje niet. Zo snel werk gevonden? Dat kan niet koosjer zijn. Zij baadt in het zweet als ze wakker wordt. Want ze heeft dan gedroomd dat ik onder machines moet kruipen om pluisjes op te vangen voor een of andere charlatan. Ze huivert van het idee dat ik misschien wel een wurgcontract getekend heb en nu de hele dag van deur tot deur moet gaan, om een messenset aan de man te brengen.

Ze schreeuwt het stilletjes uit, als ze op het idee komt, dat ik misschien wel proefkonijn ben voor een nieuw medicijn. Want wat een copywriter is, dat weet ze niet.

Zondag komt oma op de koffie, dan zal ik het eens haarfijn uitleggen. Kan ze eindelijk opnieuw gerust slapen.


Tevreden klanten

Mijn perfecte match
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Nooit een letterlijke vertaling!
Gelukkig met deze contentpartner
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Schrijvers en blijvers
Ik wist meteen waar ik moest zijn
De journalisten happen toe!
Elke tekst is een schot in de roos
Teksten met aroma!
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
Valse noot? Toch mooi lied!
Een constant, hoog niveau

Wat klanten zeggen

Heel erg bedankt voor het snelle werk.

Lieze Lingier
Volta