fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Het spatader-incident

Als copywriter ben je algauw van alle markten thuis. Na een tijdje teksten schrijven blijven er bitter weinig onderwerpen, waarin je je nog nooit verdiepte, over.

Een kennis vertelde me dat hij binnenkort onder het mes moet. "Ah, eindelijk! Die neus van je stoort me al jaren", juichte ik. Pijnlijk! Want het was niet zijn neus, maar een spatader die zijn dokter onder handen zou nemen.

Ik probeerde de situatie te redden door hem gerust te stellen met mijn kennis over de gang van zaken bij zo'n operatie. Een tijdje geleden herschreef ik namelijk een brochure voor een kliniek. "Je zal een paar dagen moeten rusten, en je been het best wat in de hoogte leggen", vertelde ik hem, "Na een week krijg je een spanverband, zodat je weer kan stappen."

Mijn hulpvaardigheid kon niet baten. Want aarzelend zei hij: "Het is in de liesstreek ..."