Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Het mysterie van de copywriter

het mysterie van de copywriterCopywriters: voor de buitenwereld blijven het mysterieuze wezens. Wat doen die mensen dag in dag uit? Schrijven? Ja, maar wat, voor wie en ... waarom?

Naamkaartje brengt redding

Aan mijn oma legde ik al vaak uit wat ik concreet doe. Dat is belangrijk voor haar. Want komen er vriendinnen op bezoek? Dan moet ze toch kunnen beschrijven wat kleindochterlief doet. Ondertussen wéét ze dat ik commerciële teksten schrijf voor verschillende bedrijven. Alleen blijft ze het moeilijk vinden om die vreemde Engelse 'functietitel' te onthouden. Maar daar pasten we een mouw aan. Komt ze tijdens de koffiekrans even niet op het woord? Dan haalt ze er trots mijn naamkaartje bij en leest ze hardop 'co-py-writer' voor.

Briefkes schrijven?

Wat blijkt vorige week? Dat ook mijn eigenste mama nog altijd niet volledig beseft wat mijn job inhoudt. Ik vertel haar dat ik binnenkort bij klant X in Brussel verwacht word. Waarop zij vraagt: "Ah, moet je voor dat bedrijf ook briefkes schrijven?" Briefkes?! Alsof wij copywriters dag in dag uit simpele, saaie briefkes schrijven? Het is natuurlijk veel méér dan dat. Webteksten, personeelsbladen, brochures, flyers, mailings, ... We schrijven of herschrijven ze. Met bijbehorende telefonische briefings, klantenbezoeken, researchmomenten, ...

Wilt u ook een concreter beeld krijgen van wat wij allemaal doen? Of wilt u misschien zélf copywriter worden? Kijk dan zeker eens op www.copywriting.nu. Ik heb mijn mama er alvast toe verplicht!


Tevreden klanten

Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Teksten van de bovenste plank
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Eerdere samenwerking opende deuren
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
“Storytelling met resultaat”
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Geen blindelingse eindredactie
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Er kon niets beter aan de samenwerking
Snelheid én kwaliteit als troeven
Ik wilde er geen letter aan veranderen
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Professionalisme is indrukwekkend
A well-built translation
De tekst past bij mij
De juiste stem voor elke doelgroep
Elke tekst is een schot in de roos
Interalu smart ceilings

Wat klanten zeggen

Het is echt wel een plezier om met jullie samen te werken!
Hartelijk dank voor de concrete afspraken, het respecteren van de deadlines... en de kwaliteit van de schrijfopdrachten.

Inge Reinders
Securex