fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Herman de Coninckprijs

Herman De ConinckprijsWie schrijft de mooiste dichtbundel? Johan de Boose, Marleen De Crée, Stefan Hertmans, Marc Tritsmans of Joke van Leeuwen? We weten het op Gedichtendag, donderdag 27 januari 2011. Na de uitreiking van de Herman de Coninckprijs 2011, de jaarlijkse Vlaamse literatuurprijs voor poëzie ter nagedachtenis van Herman de Coninck.

Gevleugelde woorden

Tijdens de slotshow van Gedichtendag lezen de vijf dichters hun favoriete gedichten voor. Het mooiste gedicht maakt kans op de Publieksprijs. Want tussen 14 en 21 januari kunnen alle poëzieliefhebbers op hún mooiste gedicht stemmen. Online via boek.be – dat gaat gemakkelijk en snel. U stemt toch ook?

Gevleugelde jazz

Poëzie om duimen en vingers af te likken, dàt is de uitreiking van de Herman de Coninckprijs. Maar ook muziekliefhebbers komen in de Antwerpse Arenbergschouwburg aan hun trekken, met heerlijke freestyle jazz op twee vleugelpiano’s, gespeeld door Jack van Poll, Jef Neve, Ewout Pierreux en Alano Gruarin. De perfecte muzikale omlijsting voor deze hoogdag van de poëzie.


Lees ook