fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Google vertaalt. Of niet?

Onlangs kreeg ik een verrassende opdracht: een bedrijfsnaam bedenken. Tijdens de briefing bleek dat de klant een voorkeur had voor Latijnse termen. Of ik daarmee aan de slag kon? Natuurlijk! Als (halve) classica wist ik wel raad met 'de taal der Romeinen'.

Latengels

Tenminste, dat dácht ik. Maar de tand des tijds laat niemand onberoerd. Ook mij niet. En de Latijnse woordjes - die ik wel honderden keren aframmelde - lijken weggesijpeld uit mijn geheugen. Natuurlijk niet allemaal, dat zou overdreven zijn. Maar in elk geval toch meer dan ik vermoedde (of hoopte). Zo kon ik maar niet op de vertaling van 'ontwikkeling' komen. Dus raadpleegde ik Google Translate, dat blijkbaar ook vertaalt van Nederlands naar Latijn. NOT! Want wat krijg ik te zien? Development. Lijkt verdacht weínig op Latijn, en verdacht véél op Engels!


Tevreden klanten aan het woord

Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Samen tot unieke communicatiestijl komen
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Efficiënt, makkelijk én snel
Teksten om blind op te vertrouwen
Authentic while still meeting SEO needs
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Die mannen weten wat ze doen!
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
De teksten zijn er boenk op
Professionalisme is indrukwekkend
Geen centimeter ruimte voor fouten
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Dit tekstbureau is een echte verademing
Professioneel, prettig, dynamisch
Onze nieuwe website straalt!
De tekst past bij mij
Om een voorbeeld aan te nemen!
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten

Wat klanten zeggen

Ziet er heel goed uit, die hertalingen! We kunnen nu aan de slag en alles zo snel mogelijk rondsturen. Een hartelijke dank aan het team van Schrijf.be!

Luc Depuydt
Moonfox