Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Goh, zo'n schattige pyjama!

Ik heb een probleem: ik kan niet liegen. Ja, dat is soms knap vervelend. Krijg je bijvoorbeeld een nieuwbakken baby voorgeschoteld, en lijkt het mormel wel geplukt uit de cast van een horror- dan wel scifi-film? Dan ... ja, dan zijn dat wel eens vervelende momenten. (De zinsnede "Oooh, het heeft een schattig pyjamaatje aan" is in deze een vaak beproefde vluchtweg.)

Exit vriendschap

Onlangs zat ik er weer mee. Een vriend van me - samen presenteren we de leukste kwis van het jaar - had een boek geschreven. Nog voor ik dat meesterwerk had opengeslagen, was ik al poepzenuwachtig. Wat als ik er niets aan vond? Dat leek me dodelijk voor de vriendschap. Ik probeerde even de weg der lafheid ("Nee, ben er nog niet aan begonnen, worstel door een Arnon Grunberg, gaat moeizaam."). Maar uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid. En begon ik aan 'Exit'.

De essentie van een puber

Ik schreef het hier al eerder: ik heb een zwak voor briljante openingszinnen. En o ja, het was prijs! De eerste zin van 'Exit', dat het verhaal vertelt van vier zestienjarige vrienden, spettert en vonkt en schiet gewoon heel erg raak. Kunt u zo'n zestienjarige knul nog raker typeren?

"Ik probeerde irritant lang in bed te blijven liggen, nadat papa me gewekt had."

Heerlijk! Love it!

En neen, dat is niet mijn babypyjama-smoes-variant voor een boek. Want 'Exit' is gewoon meeslepend goed leesvoer. Oef.


Tevreden klanten

Dynamische taalprofessionals
Snel, deskundig en accuraat
Spot on!
A message that hits home
Flexibel, grondig en eerlijk
“Storytelling met resultaat”
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Je krijgt altijd sterke teksten
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Teksten om blind op te vertrouwen
Essentie gevat in verfrissende stijl
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
A well-built translation
Snel én goed
Een constant, hoog niveau
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Menselijk, constructief en no-nonsense
Empathie, ambacht en succes
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de hertaling. En vooral ook de snelheid! Wij zijn tevreden.

Ann Phlippo