fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Goh, zo'n schattige pyjama!

Ik heb een probleem: ik kan niet liegen. Ja, dat is soms knap vervelend. Krijg je bijvoorbeeld een nieuwbakken baby voorgeschoteld, en lijkt het mormel wel geplukt uit de cast van een horror- dan wel scifi-film? Dan ... ja, dan zijn dat wel eens vervelende momenten. (De zinsnede "Oooh, het heeft een schattig pyjamaatje aan" is in deze een vaak beproefde vluchtweg.)

Exit vriendschap

Onlangs zat ik er weer mee. Een vriend van me - samen presenteren we de leukste kwis van het jaar - had een boek geschreven. Nog voor ik dat meesterwerk had opengeslagen, was ik al poepzenuwachtig. Wat als ik er niets aan vond? Dat leek me dodelijk voor de vriendschap. Ik probeerde even de weg der lafheid ("Nee, ben er nog niet aan begonnen, worstel door een Arnon Grunberg, gaat moeizaam."). Maar uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid. En begon ik aan 'Exit'.

De essentie van een puber

Ik schreef het hier al eerder: ik heb een zwak voor briljante openingszinnen. En o ja, het was prijs! De eerste zin van 'Exit', dat het verhaal vertelt van vier zestienjarige vrienden, spettert en vonkt en schiet gewoon heel erg raak. Kunt u zo'n zestienjarige knul nog raker typeren?

"Ik probeerde irritant lang in bed te blijven liggen, nadat papa me gewekt had."

Heerlijk! Love it!

En neen, dat is niet mijn babypyjama-smoes-variant voor een boek. Want 'Exit' is gewoon meeslepend goed leesvoer. Oef.


Tevreden klanten aan het woord

Spot on!
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Topteksten, hoedje af
A pleasure to work with, from beginning to end
Met de blik van een buitenstaander
Professionalisme is indrukwekkend
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Uitstekende partner voor elke taalklus
Valse noot? Toch mooi lied!
Empathie, ambacht en succes
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Een constant, hoog niveau
English, in other words
Je weet op voorhand dat het goed komt
Frisse en vernieuwende schrijfstijl
Nooit een letterlijke vertaling!

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de speech. Heb veel aandacht en positieve reacties gekregen.

Lechat