Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Gevangenschap vs. vrijheid

Schrijf.be is modern en gaat mee met zijn tijd. We facebooken en we skypen. En dat laatste is erg handig. Omdat je snel antwoord krijgt, zónder je te verplaatsen. Dus elke morgen zet ik plichtbewust Skype op. Aan het opstartproces schenk ik nooit aandacht, behálve vorige week.

Het leven van een telefoonnummer

Want wat zag ik? "Skypen kan ook naar vaste en mobiele nummers." 'Vaste' en 'mobiele' nummers. Ik wéét dat die uitdrukkingen de laatste jaren goed ingeburgerd geraakten. Maar wanneer ik ze zo letterlijk op mijn scherm zie staan, wringen ze.

Niet dat het me ergert. Integendeel, ik vind het grappig. Alsof vaste nummers de arme sukkelaars zijn. Vastgebonden aan een ketting, zonder ooit het huis uit te komen. Dan hebben mobiele nummers meer geluk. Zij zijn zo vrij als een vogel, klaar om op ontdekking te trekken. Of is mijn verbeeldingsvermogen nu echt té groot?


Tevreden klanten

Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Goed voor planning en humeur
De tekst past bij mij
Snelheid én kwaliteit als troeven
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Open en duidelijk
Snel én goed
Sprookjesachtige samenwerking
De ideale partner die zekerheid geeft
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Winning team
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
Wat er nog beter kon? Niets.
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Valse noot? Toch mooi lied!
Het hart van onze website
English, in other words

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de teksten. Ik vind ze zeer leuk geschreven, het is precies waar we op zoek naar waren.

Xavier Kervyn