Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Er komt schot in de roos

Já, ik kijk naar Mijn Restaurant. Ook al is het concept ondertussen wat uitgemolken, ook al gaat iedere deelnemer na verloop van tijd failliet. Het levert sóms mooie tv-momenten op. Of grappige ... Zoals vorige week.

Culinaire contaminaties

Kok Steven, die in Dendermonde is neergestreken, wil de jury imponeren met een heerlijk gerechtje. Natuurlijk is het een race tegen de tijd om alles klaar te krijgen. Maar Steven stelt de kijker gerust dat er 'schot in de roos komt'. Huh? Hij bedoelt natuurlijk 'schot in de ... záák'. Vanwaar die contaminatie? Van het voorbarige optimisme van de kok. Want die was er wellicht van overtuigd dat zijn creatie ook een schot in de roos zou zijn. Of hoe ik zelfs tijdens tv-programma's taalkundig afdwaal ...


Tevreden klanten

Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Echte woordkunstenaars
Teksten van de bovenste plank
Onze mailing zit er boenk op!
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Tien voor thee én voor taal
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Volbloed taalkunstenaars
A message that hits home
Schrijf.be? Dat is super service!
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Weinig geblaat en veel wol
Vlotte maar doordachte werkwijze
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Schrijvers en blijvers
Dynamische taalprofessionals
Nooit een letterlijke vertaling!
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens

Wat klanten zeggen

Alvast hartelijk dank voor het fantastische werk!

Marleen Schelfhout
Fotowerken Schelfhout