Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

En ik zal het geen twee keer zeggen

Mona Lisa van Nat King Cole: schitterend gecroond, niet? En een van de kleverigste plakkers ooit. Ik hoorde hem  onlangs in de film Aanrijding in Moscou. En nu spookt het melodietje al een week door mijn hoofd. Ik zing het zelfs binnensmonds mee. Waar ik de woorden niet herinner, neurie ik humhumhum. Irritant is dat.

Herhaling beklijft

Ik surf naar een site die liedjesteksten verzamelt. De eenvoud van King Cole's tekst treft mij. Nou ja, eenvoud. Nat King Cole heeft zich er vlotjes vanaf gemaakt, mijn gedacht. Hij herhaalt zijn tekst gewoon. Misschien daarom dat zijn song zo blijft plakken.

Knappe teksten, knappe teksten

Maar dat moesten wij eens proberen: twee paragrafen schrijven en die daarna copy/pasten tot we aan een A4 komen. Neen. Als Schrijfbe'ren weten we wel beter. Gebruiken we twee maal hetzelfde woord in één paragraaf? Dan krijgen we onze tekst onverbiddelijk terug. En terecht, want onze taal is rijk genoeg om synoniemen te verzinnen.

Weten hoe we uw tekst zo eenvoudig én zo beklijvend maken als een hit van Nat King Cole? Bel Ilse even. Ze vertelt u er alles over.


Tevreden klanten

Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
Onze baseline ligt lekker
De tekst past bij mij
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
A well-built translation
Snelheid én kwaliteit als troeven
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Schrijf.be? Dat is super service!
Onze uitnodiging was een groot succes
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Teksten om blind op te vertrouwen
De communicatie blééf gewoon lopen
Al onze troeven op één blad
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Volbloed taalkunstenaars
Wegbereiders van de betere zin

Wat klanten zeggen

Ik was tevreden over de tekstkwaliteit én de snelheid. Jullie leverden zelfs sneller op dan gevraagd.
Dat was mooi meegenomen. 

Dirk Swaegers