Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Een glaasje Hanepoot?

Laten we het eens over Zuid-Afrikaanse wijnen hebben. Neen, ik profileer me niet als notoire wijnkenner. En ik heb ook geen culinaire tips over welke druif het beste bij uw gerecht past. Zoals het een goede copywriter betaamt, focus ik me op de naam van de Zuid-Afrikaanse wijn. Want die laat zich - op zijn zachtst gezegd - opmerken.

Koppijnwijn

Wat denkt u bijvoorbeeld van Blijgedacht en Buitenverwachting? Veelbelovende wijnen, niet? Een onverwachte smaak die wondermooie ideeën oproept. Proost!

Anders is het gesteld met Kanonkop. Ik vermijd liever barstende hoofdpijn na een avondje doorzakken. Dus die blijft in de winkelrekken liggen.

Flessen(on)geluk

Sommige Zuid-Afrikaanse wijnen hebben meer te bieden dan alleen maar een lekkere afdronk: het zijn waarzeggers. Terwijl Groot Geluk me een zorgeloze toekomst schenkt, zien mijn dagen er na een slokje Allesverloren heel anders uit. De ideale fles voor onder een Parijse brug ...

Plezier aan tafel

Bij de wereldwijnen duiken nog andere Zuid-Afrikaanse pareltjes op: Hanepoot, Inkspot, Welmoed, Remhoogte en Skoonuitsig. Mij maakt het al lang niet meer uit of ze bij mijn gerechtje passen ... mijn tafelgenoten en ik zullen er alvast smakelijk mee lachen!


Tevreden klanten

Valse noot? Toch mooi lied!
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Ik lig nergens meer wakker van
Contentcreatie van a tot z
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Exact wat ik zocht
Tone of voice zit onmiddellijk goed
In één woord? Kwaliteit!
Authentiek voer voor moderne lezers
Ze wisten meteen wat ik wilde
Partner bij uitstek
De webtekst lokt zoekrobotten
Onze mailing zit er boenk op!
Uitstekende partner voor elke taalklus
Sprookjesachtige samenwerking
Menselijk, constructief en no-nonsense
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Kruidige webteksten doen watertanden
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Snelheid én kwaliteit als troeven

Wat klanten zeggen

Ik vind de taalsuggesties top, eigentijds. Ze weerspiegelen de sfeer van een jong team dat zich achter elke opdracht inzet.

Annik Piessens