fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Drinken in Dorst

geniale plaatsnamenEen tijdje geleden moest mijn vriend - en ik dus blijkbaar ook - op een ontieglijk vroeg tijdstip in Utrecht zijn. Onderweg in de auto lag ik een beetje te suffen tegen het raampje. Tot ik een heerlijk 'Hollands' bord zag, dat de richting wees naar Noordeloos. Noordeloos! Het dorpje waar alle kompassen tilt slaan!

Dorstig dorp

En onze Noorderburen vergastten me op nog meer namen waarover ik vrolijk kon fantaseren. Wat vindt u van Hoogblokland? Een koninkrijk van Lego-blokken! De Biezen vond ik ook zo mooi. Pak de biezen naar De Biezen! Alleen in Nederland vind je van die heerlijke plaatsnamen. En de leukste? Blijkbaar is er een stadje met de klinkende naam ... Dorst. De beste plek op aarde voor een café!

Wonen in Werken

Oorspronkelijk eindigde deze blog met de verzuchting: "Waarom hebben we bij ons geen geniale plaatsnamen". Maar onze eindredacteur wees me erop dat we toch niet moeten onderdoen voor de Nederlanders. Want hoe bizar klinkt Melkwezer? Hakendover? Mal? En het lijstje loopt door. Herten, Kuttekoven, Peer, Hellegat, Aarsele, Werken, ... Maar mijn drie favorieten? Jeuk, Lauw en - de klassieker - Reet.


Tevreden klanten aan het woord

Snelheid én kwaliteit als troeven
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Technische inhoud helder verwoord
Kruidige webteksten doen watertanden
Meteen dol op de schrijfstijl
Verkoopbrief was schot in de roos
Ze wisten meteen wat ik wilde
Teksten onder stroom
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Ik lig nergens meer wakker van
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Trefzeker, duidelijk en snel.
De communicatie blééf gewoon lopen
Empathie, ambacht en succes
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Een constant, hoog niveau
Teksten om blind op te vertrouwen

Wat klanten zeggen

Ik werd nog nooit teleurgesteld. Wij hebben onze copypartner gevonden!

Kirsten Draulans