Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Den Haag behaagt

hemaLaatst bracht een Bongo-bon me een weekendje in Den Haag. Een mooie stad, met prachtige musea en boeiende bezienswaardigheden. Naar het schijnt, want ik heb alleen maar geshopt. Non-stop. Van vrijdagnamiddag tot zondagnamiddag. Den Haag hoeft zich de eerstvolgende tien jaar geen zorgen meer te maken over de financiële crisis. Ik daarentegen ...

Grappig

En toch vielen me ook andere dingen op dan het fantastische aanbod van De Bijenkorf. Hoe verschillend Nederlands en Vlaams zijn bijvoorbeeld. Hoe een blaadje in de Hema vriendelijk vroeg om 'gaarne' de dienbladen niet op elkaar te stapelen. Hoe een dienster me met een vrolijk "oh, Spa rood" verbeterde toen ik bruiswater bestelde. En me daarna een glas Chaudfontaine bracht. Hoe we letterlijk 'sjuderans' terugvonden op menukaarten. En zo waren er nog wel een paar eigenaardigheden.

Geniaal

Vergis u niet: dat is niet als kritiek bedoeld. Vlaams heeft minstens even vreemde kronkels, maar die vallen mij natuurlijk niet op. Wat me wél opviel, was een geniaal woord. Eentje dat volgens mij ook alleen maar een Nederlander kan bedenken. En dat bedoel ik als een compliment. Tijdens de terugrit zondagavond zag ik een karretje dat je kunt huren om je meubels mee te verhuizen. De naam? De boedelbak. Ik heb sowieso al een zwak voor alliteraties, en dan nog eentje waarbij de vlag de lading perfect dekt ... Heerlijk. Ik ben alvast hélemaal fan.


Tevreden klanten

Vlotte maar doordachte werkwijze
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Spot on!
Samenwerking als een geoliede machine
Onze uitnodiging was een groot succes
Drie paar handen leveren vakwerk
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
De betrouwbare partner die we zochten
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Topteksten, hoedje af
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Elke tekst is een schot in de roos
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Schrijf.be denkt met u mee

Wat klanten zeggen

Hartelijk bedankt! Wat een service! Graag tot een volgende keer.

Christel Van den Branden
Quintessence