fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Den Haag behaagt

hemaLaatst bracht een Bongo-bon me een weekendje in Den Haag. Een mooie stad, met prachtige musea en boeiende bezienswaardigheden. Naar het schijnt, want ik heb alleen maar geshopt. Non-stop. Van vrijdagnamiddag tot zondagnamiddag. Den Haag hoeft zich de eerstvolgende tien jaar geen zorgen meer te maken over de financiële crisis. Ik daarentegen ...

Grappig

En toch vielen me ook andere dingen op dan het fantastische aanbod van De Bijenkorf. Hoe verschillend Nederlands en Vlaams zijn bijvoorbeeld. Hoe een blaadje in de Hema vriendelijk vroeg om 'gaarne' de dienbladen niet op elkaar te stapelen. Hoe een dienster me met een vrolijk "oh, Spa rood" verbeterde toen ik bruiswater bestelde. En me daarna een glas Chaudfontaine bracht. Hoe we letterlijk 'sjuderans' terugvonden op menukaarten. En zo waren er nog wel een paar eigenaardigheden.

Geniaal

Vergis u niet: dat is niet als kritiek bedoeld. Vlaams heeft minstens even vreemde kronkels, maar die vallen mij natuurlijk niet op. Wat me wél opviel, was een geniaal woord. Eentje dat volgens mij ook alleen maar een Nederlander kan bedenken. En dat bedoel ik als een compliment. Tijdens de terugrit zondagavond zag ik een karretje dat je kunt huren om je meubels mee te verhuizen. De naam? De boedelbak. Ik heb sowieso al een zwak voor alliteraties, en dan nog eentje waarbij de vlag de lading perfect dekt ... Heerlijk. Ik ben alvast hélemaal fan.


Tevreden klanten aan het woord

Precies wat we in gedachten hadden
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Engels, met andere woorden
Goed voor planning en humeur
Snel, deskundig en accuraat
Meer dan schrijven
De teksten zijn er boenk op
Echte woordkunstenaars
Our main selling points stood out perfectly
Sprookjesachtige samenwerking
“Storytelling met resultaat”
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Professioneel, prettig, dynamisch
A message that hits home
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
De 'vloek der kennis' omzeild

Wat klanten zeggen

Dit is top. (duimpje)

Lieven De Clercq
Le Miracle bvba