Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

De volzin van het leven

Weet u wat ik heb gestudeerd? Filosofie! Ja, lacht u maar eens lekker. Dat is een heuse studierichting. Ik ben een gediplomeerde filosofe. En soms komt dat nog wel eens boven. Dan denk ik vijf betekenislagen te moeten ontwaren in één tekst. En raak ik helemaal de metafysische pedalen kwijt, door een woordje als 'zijn'. Het zijn van de zijnden en zo, u kent dat wel. Maar het grootste probleem? Dat van vele (pseudo)filosofen: een vervelende voorkeur voor laaange zinnen.

Wolzinnen

Gelukkig zijn Wim en Marcel er, als mijn denken dreigt op te wollen. Zij scheren, trimmen, knippen en kappen mijn academische volzinnen. En maken er een normale, menselijke tekst van. Zoals daarnet. Had ik me toch weer een knoert van een zin geschreven. Met dan nog het lelijke 'aangezien' erin. Wims commentaar: "Zeg je ook 'aangezien' tegen je lief?"

Mijn lief

Hm, goed punt. Dat zeg ik inderdaad niet tegen hem. Tenzij ik opzettelijk gewichtig wil doen. Schrappen dus, die handel. Een tip voor alle filosofisch aangelegde zielen: denk aan uw lief als u schrijft. Dat helpt.


Tevreden klanten

SEO-experts en taaladepten in één
De tekst past bij mij
Empathie, ambacht en succes
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Trainees verguld met de hands-on workshop
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent
Snelheid én kwaliteit als troeven
Uitmuntende tekst in recordtempo
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Schrijf.be is een meedenker
Authentiek voer voor moderne lezers
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Efficiënt, makkelijk én snel
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Mijn technische wereld helder uitgelegd
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Vlotte, commerciële en krachtige teksten

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de snelle service.

Stijn Paredis