fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

De volzin van het leven

Weet u wat ik heb gestudeerd? Filosofie! Ja, lacht u maar eens lekker. Dat is een heuse studierichting. Ik ben een gediplomeerde filosofe. En soms komt dat nog wel eens boven. Dan denk ik vijf betekenislagen te moeten ontwaren in één tekst. En raak ik helemaal de metafysische pedalen kwijt, door een woordje als 'zijn'. Het zijn van de zijnden en zo, u kent dat wel. Maar het grootste probleem? Dat van vele (pseudo)filosofen: een vervelende voorkeur voor laaange zinnen.

Wolzinnen

Gelukkig zijn Wim en Marcel er, als mijn denken dreigt op te wollen. Zij scheren, trimmen, knippen en kappen mijn academische volzinnen. En maken er een normale, menselijke tekst van. Zoals daarnet. Had ik me toch weer een knoert van een zin geschreven. Met dan nog het lelijke 'aangezien' erin. Wims commentaar: "Zeg je ook 'aangezien' tegen je lief?"

Mijn lief

Hm, goed punt. Dat zeg ik inderdaad niet tegen hem. Tenzij ik opzettelijk gewichtig wil doen. Schrappen dus, die handel. Een tip voor alle filosofisch aangelegde zielen: denk aan uw lief als u schrijft. Dat helpt.


Tevreden klanten aan het woord

Ik wist meteen waar ik moest zijn
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
Valse noot? Toch mooi lied!
SEO-experts en taaladepten in één
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
De ideale partner die zekerheid geeft
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Tot zeven keer meer respons
Het hart van onze website
Gelezen en prachtig bevonden
Flexibel, grondig en eerlijk
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Teksten vertaald … én verbeterd!
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Elke tekst is een schot in de roos
Tekst even belangrijk als vorm

Wat klanten zeggen

Bedankt voor deze kwaliteitsvolle en grondige hertaling.

Lien Keulemans