fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Dames en heren

"Het zou heel fijn zijn de heer Van Rompuy hier bij ons te hebben als gastspreker." Dat mailt een vriendelijke lector van een hogeschool me. Wim, onze zaakvoerder, zou er een gastcollege over copywriting mogen geven. Leuk nieuws! Maar mijn oog blijft hangen bij de 'de heer'. En ik vraag me af wat er zou gestaan hebben als onze Wim ... laten we zeggen ... ons Wilma was. Is er een vrouwelijk equivalent voor het beleefde 'de heer'?

Weledele doorluchtige dame

Ik vermoed dat er dan gewoon 'mevrouw Van Rompuy' had gestaan. Maar dat is niet eerlijk, want de tegenhanger daarvan is gewoon 'meneer Van Rompuy'. Is er dan niets verheveners voor vrouwen? Ik zie het al voor me: "Wij verwachten de vrouw Van de Plas aan het onthaal." Of misschien: "De dame Van de Plas wordt vriendelijk verzocht nog even te wachten."

Maar na even nadenken heb ik mijn favoriet gevonden. Vanaf nu mag u mij aanspreken met 'de deerne Van de Plas'.


Tevreden klanten aan het woord

Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Flexibel, grondig en eerlijk
Al onze troeven op één blad
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Wat een verbetering!
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Spot on!
Meer dan schrijven
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Je weet op voorhand dat het goed komt
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Uitpakken met knappe foldertekst
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Echt anders dan wij altijd deden
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Tien voor thee én voor taal
Professioneel, prettig, dynamisch
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger

Wat klanten zeggen

Wij hebben met veel plezier uw tekst gelezen (...). Wij vonden de tekst perfect (...). Nogmaals proficiat en bedankt voor de leuke tekst.

Philip Schepens
Q-Airportservice