Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Dames en heren

"Het zou heel fijn zijn de heer Van Rompuy hier bij ons te hebben als gastspreker." Dat mailt een vriendelijke lector van een hogeschool me. Wim, onze zaakvoerder, zou er een gastcollege over copywriting mogen geven. Leuk nieuws! Maar mijn oog blijft hangen bij de 'de heer'. En ik vraag me af wat er zou gestaan hebben als onze Wim ... laten we zeggen ... ons Wilma was. Is er een vrouwelijk equivalent voor het beleefde 'de heer'?

Weledele doorluchtige dame

Ik vermoed dat er dan gewoon 'mevrouw Van Rompuy' had gestaan. Maar dat is niet eerlijk, want de tegenhanger daarvan is gewoon 'meneer Van Rompuy'. Is er dan niets verheveners voor vrouwen? Ik zie het al voor me: "Wij verwachten de vrouw Van de Plas aan het onthaal." Of misschien: "De dame Van de Plas wordt vriendelijk verzocht nog even te wachten."

Maar na even nadenken heb ik mijn favoriet gevonden. Vanaf nu mag u mij aanspreken met 'de deerne Van de Plas'.


Tevreden klanten

Vlotte maar doordachte werkwijze
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Je weet op voorhand dat het goed komt
Weinig geblaat en veel wol
Ik wist meteen: dít is het!
Een baken van kwaliteit
Doen lezen in een wereld die snel schakelt
Teksten om blind op te vertrouwen
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Winning team
In één rechte pennentrek naar de finish
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Een constant, hoog niveau
Elke tekst is een schot in de roos
Meer dan schrijven
Schrijf.be is een meedenker
Er kon niets beter aan de samenwerking
Interalu smart ceilings
Schrijvers en blijvers
Ik de cijfers, zij de letters

Wat klanten zeggen

We waren heel tevreden over alles!

Lydia Stevens
Interfot