Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Aline remix

Wims blog over Aline trof onbewust raak. Recht in mijn weke hart. U moet weten: Aline - het plaatje, niet het meisje - heeft jarenlang op mijn zolder gelegen. Ik kreeg de single van een vijftien jaar oudere oom, van wie ik nu vermoed dat hij ooit iets met een Aline moet hebben gehad. Soit, ik heb Aline eerst op mijn oranje plastic platenspelertje grijsgedraaid, en haar nadien oneerbiedig naar de zolder verkast. En daar, elle a disparu, samen met de platenspeler. Daarvoor was niet eens een onweer nodig.

Aline remix

Aline was helemaal uit mijn geheugen gewist, tot Wim haar gezichtje opnieuw in het zand tekende. Toen ik zijn blogtitel las, wist ik het meteen: Aline is back. En hoe! Op YouTube triomfeert zij in een bonte mix van uitvoeringen. Kiest u maar uit: de Hebreeuwse, Braziliaanse of originele Franse versie. Of hoort u haar liever met een klassiek, jazz of rockkleedje aan? Natuurlijk mag de remix-versie niet ontbreken, dé ultieme droom van elke zomerhit.

Tranen?

Weet je wat ik doe? Ik hol met mijn laptop onder de arm naar de zolder, en klik Aline daar nog één keer tot leven. Christophe schreeuwt: Aline! Pour qu'elle revienne.

Neen, ik heb niet geweend. Niet voor het plaatje, en niet voor het meisje. Ik heb overigens nooit een meisje gekend dat Aline heette.

Zou ze nog leven? Als ze nog leeft, la belle dame, mag ze me gerust mailen vanuit het bejaardentehuis. Ik wil best wel eens een kopje thee met haar drinken. Mét citroen graag, en als het kan: zonder Christophe.


Tevreden klanten

Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
A message that hits home
Topteksten, hoedje af
Echte woordkunstenaars
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Onze uitnodiging was een groot succes
Precies wat we in gedachten hadden
Schrijfdokter biedt ruimte om zelf zaken te ontdekken
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
Weinig geblaat en veel wol
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Teksten onder stroom
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Samenwerking als een geoliede machine
Teksten om blind op te vertrouwen
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Eerdere samenwerking opende deuren
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij

Wat klanten zeggen

Wat de teksten betreft: schitterend! Ik ken Schrijf.be al heel lang, en ik moet zeggen, na al die jaren, jullie kunnen het toch nog altijd opnieuw! Vanuit je teksten heb ik ook iets bijgeleerd, over hoe ik moet pitchen, over hoe ik op een andere manier, of in andere woorden iets moet overbrengen.

Willy Otto