Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Blokkeer niet op AdBlock

Dat reclamespotje voor een YouTube-filmpje? Die banner boven een populaire krantensite? Die hippe Facebook-advertentie? Weggegooid geld: AdBlock schermt surfers hermetisch af. Hoe bereikt u uw doelgroep wél? Met contentmarketing.

AdBlock dwingt u tot moderne marketing.

De meest gebruikte browser in België en Nederland? Google Chrome. De meest gebruikte Chrome-extensie? AdBlock, dat alle online-advertenties filtert.

Weg met advertenties

Heel wat Belgen en Nederlanders surfen dankzij AdBlock door cleane websites. Op Facebook, op krantensites, op YouTube: nergens stoten ze nog op opdringerige reclame. Wég zijn de banners, filmpjes of gecamoufleerde Facebook-advertenties!

Het succes van AdBlock is voor adverteerders natuurlijk … vervelend. Want hoe bereikt u wie met zijn laptop of smartphone is vergroeid? En net uw grootste onlineconsument is? Met contentmarketing.

Contentmarketing verplicht

Ja, onlinereclame is gemakkelijk. Maar ook totaal inefficiënt. Probeer uw potentiële klanten er dus niet langer van te overtuigen dat uw merk het beste is: door AdBlock krijgen ze die eenrichtingsreclame toch niet te zien. Nee, toon hen dat uw merk het beste is: bewijs wat u waard bent met tips, advies en expertise. En zet AdBlock een hak.

Van vos naar jager

Doet u aan contentmarketing? Dan schreeuwt u niet om aandacht, met een boodschap die alleen maar wordt wegge-AdBlockt. U bent slimmer, want uw klanten gaan zelf naar uw diensten op zoek. Ze vinden u via de juiste hashtags op Twitter, ze volgen u op Facebook of voegen u toe aan hun RSS-feed. Door meerwaarde te bieden, omzeilt u AdBlock en nestelt u zich in de hoofden van uw prospects.

Samengevat? Ga niet (alleen) voor de gemakkelijkheidoplossing – reclame. Maar kies resoluut voor ‘intelligente reclame’: het delen van kennis.


Tevreden klanten

Teksten van de bovenste plank
Gelukkig met deze contentpartner
In één rechte pennentrek naar de finish
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Schrijf.be is een meedenker
Zó anders dan wat je elders leest!
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Echte woordkunstenaars
Snel én goed
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
De tekst spreekt verschillende doelgroepen aan
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Drie paar handen leveren vakwerk
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Meteen dol op de schrijfstijl
Timing altijd stipt gerespecteerd

Wat klanten zeggen

We zijn erg tevreden over de nieuwsbrief, het effect dat hij heeft gehad, en de manier waarop jullie communiceren. We zullen zeker meer gebruikmaken van jullie diensten!

Ingrid Bijl
Class Logic