Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Valse noot? Toch mooi lied!

Een valse noot gehoord, maar toch een mooi lied gekregen: geen betere omschrijving voor de ervaring van communicatiebureau Epica met Schrijf.be.

valse-noot-toch-mooi-lied

Meteen overtuigd

“Onze klant had minder goede herinneringen aan een eerdere samenwerking met jullie”, vertelt Darma Avalos Llerena van Epica. “Toen hij hoorde dat de teksten waarover hij nu supertevreden was uit de Schrijf.be-pen rolden, was hij dan ook onder de indruk. Bij Epica waren we er wél meteen gerust in. Want elke opdracht die we aan jullie geven, is tot in de puntjes afgewerkt. Ja, onze verwachtingen zijn hoog. Toch slaagt Schrijf.be erin om ze te overtreffen.”

Aanrader

“Het begint al bij jullie manier van werken. Die is to the point, duidelijk en efficiënt. Zo is er nooit verwarring en weten we perfect wat we mogen verwachten. Gouden tip voor nieuwe klanten? Check de Schrijf.be-website. Die biedt een duidelijk en aantrekkelijk overzicht van het aanbod. Kers op de taart is jullie nieuwsbrief, waarmee zaakvoerder Wim me elke keer opnieuw weet te boeien.”

Onze verwachtingen zijn hoog. Toch slaagt Schrijf.be erin om ze te overtreffen.

“Ben je op zoek naar kwalitatieve teksten die creatief en overtuigend zijn? Dan ben je bij Schrijf.be aan het goede adres. Wij raden jullie aan bij al onze klanten en weten jullie zelf te vinden voor nieuw tekstwerk. Dit mooie liedje mag voor ons nog héél lang blijven duren!”

Epica