Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Wim
Wim
Bedrijfsleider, kwaliteitsbewaker
Bouwjaarna WOII
ProvincieAntwerpen

Tekstschrijver of pillendraaier?

Pillendraaier van opleiding, woordendraaier van beroep. Is er een verband? Neen, dat is er niet. Wél een rode draad, die 'overtuigen' heet. Hij loopt doorheen mijn carrière als verkoper, (e-)marketeer en trainer in de farmaceutische industrie. Overtuigen, dus. Vroeger dokters en apothekers, nu lezers als mijn alter ego: de Schrijfdokter®.

Gezond verstand

Natuurlijk moet een tekstschrijver goed 'ter taal' zijn. Maar bovenal moet hij over een flinke dosis gezond verstand beschikken. Om precies te weten wat uw prospect in beweging zet. Om feilloos aan te voelen welke argumenten hem bij het nekvel grijpen. Zodat hij teksten produceert die overtuigen. Die 'doen doen'.

Kwaliteit3

Doordouwer van nature, is mijn codewoord voor Schrijf.be: 'kwaliteit'. Kwaliteit van copywriting. Kwaliteit van projectfollow-up.

Kwaliteit van copywriting door de unieke drievoudige tekstbehandeling. En kwaliteit van projectfollow-up door onze waterdichte werkprocedures.

Is Schrijf.be dan veeleisend voor zijn copywriters? Ongetwijfeld. Opdat zij zouden groeien in hun vak. En opdat u krijgt waarop u recht hebt: kwaliteit en gemoedsrust.

Wim

Favoriete Wim Van Rompuy