Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Mijn folder doet nu het werk voor mij

“Ik zoek een copywriter die met weinig woorden uitlegt wat ik doe”, mailt Lisette naar Schrijf.be. Deze startende beleggingsadviseur weet wat ze wil, maar krijgt het niet op papier. Daarom zoekt ze een tekstschrijver die haar financiële passie vertaalt naar overtuigende woorden.

testimonial_li-z

Tevreden klanten geven vertrouwen

“Ik had tekst nodig voor mijn folder, en liet die snel schrijven door iemand in de regio. Maar de klik ontbrak. De woorden pasten niet bij mij. Dus zocht ik een copywriter via Google, waar Schrijf.be bovenaan prijkt. Hun website trok mij snel over de streep: hij ademt professionaliteit en leest als een trein. Bovendien boezemen hun positieve klantenreacties  mij vertrouwen in – net als hun ervaring in de financiële sector.”

Duidelijke offerte, vlotte follow-up

“Mijn offerte-aanvraag mail ik ‘s avonds naar Schrijf.be – buiten de werkuren. De volgende dag hangt er al een copywriter  aan de lijn. Ik geef haar wat uitleg over de opdracht en krijg snel een duidelijke offerte in mijn mailbox. Heerlijk als alles zo vlot verloopt! Want als ik iets uitbesteed, wil ik kunnen briefen, loslaten en vertrouwen dat alles goed komt. En dat geruste gevoel  heb ik bij Schrijf.be.”

Mijn woorden, geschreven door een ander

“Als ik mijn eerste tekstvoorstel lees, voel ik het meteen: dit is het. Ik herken mezelf in de toon en boodschap. Echt super! Ik heb veel respect voor mensen die dit kunnen, want schrijven is een vak apart  – net als fiscaal beleggen. Ik krijg een gratis correctieronde maar voer geen grote wijzigingen door. Mijn folder doet nu het werk voor mij: hij weerspiegelt perfect wie ik ben en legt duidelijk uit wat ik doe.”