Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be denkt met u mee

Saunakussens.be maakt comfortabele saunakussens voor infraroodcabines en -sauna’s. Helemaal op maat: u kiest de kleur, dikte en grootte zelf. Hoewel dit product uniek is in België, kreeg de website weinig bezoekers. De zaakvoerder wilde hoger in Google staan en zo meer klanten naar de website lokken. De oplossing: SEO-copywriting. Daarvoor klopte hij aan bij Schrijf.be.

schrijfbe-denkt-met-u-mee

Origineel én efficiënt

“Mijn Schrijf.be-copywriter gaf me meteen goede tips om mijn website een boost te geven. Ze raadde me ook aan om mijn Facebook-posts in te korten en te linken naar mijn website. Ik gaf haar alle vrijheid: maak de website aantrekkelijk voor prospects en vindbaar in Google.” De zaakvoerder wilde geen doorsneewebsite. Wel out of the box webpagina’s die er bovenuit steken. Dat is niet evident als ze over … saunakussens gaan. “Toch voldeden de teksten meteen aan mijn verwachtingen”, zegt hij.

Schrijf.be doet méér

“Wat ik vooral fantastisch vond? Dat mijn copywriter na een half jaar uit eigen initiatief de website checkte en me vroeg of er meer bezoekers kwamen. Ze had gezien dat de website bovenaan in de Google-resultaten stond. Dat vind ik knap. Zeker toen ze me erop wees dat ik beter een SSL-certificaat nam. Dat valt helemaal niet onder het takenpakket van Schrijf.be. Voor zo’n service neem ik mijn hoed af: Schrijf.be gaat verder dan gewoon opdrachten afhandelen.”

Beste keuze

De zaakvoerder had in het verleden al met Schrijf.be samengewerkt en was daar ook tevreden over. “Ik vond Schrijf.be via internet. Dat kon ook niet anders: ze staan in Google zelf helemaal aan de top. De duidelijke website overtuigde me meteen. Ik raad Schrijf.be dan ook aan bij vrienden en kennissen. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar zeker de beste. In de toekomst werk ik graag opnieuw samen.”