Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Je krijgt altijd sterke teksten

Rijdt u rond met een bedrijfswagen? Dan is het misschien een van ALD Automotive. Want deze leasemaatschappij heeft in België liefst 70.000 voertuigen bollen. Daarover communiceert ze met fleetmanagers én bestuurders in een heldere taal: dankzij de Schrijf.be-tekstatleten.

je-krijgt-altijd-sterke-teksten

Xavier Kervyn: “Toen ik als Communication Officer begon bij ALD Automotive, werkte het bedrijf al samen met Schrijf.be. Via de website, blog en social media checkte ik met wie ik te maken had. Gelukkig zag ik meteen dat het goed was!”

Krachtige taal

"Er circuleerden bij ons een hoop teksten: van brieven tot webpagina’s. Probleem? Ze waren allemaal lang en saai. Aan de Schrijf.be-copywriter om dat te veranderen. Zij maakte onze bronteksten kort en krachtig. Met sterke inhoud in een vlotte stijl. Opdracht geslaagd!"

Altijd goed

"Mijn raad aan iedere Communication Officer, vraagt u? Schakel Schrijf.be in. Terwijl jij je op je hoofdactiviteit focust, doen zij hun werk. De levertermijn is niet superkort, maar je krijgt altijd kwaliteit. Ondertussen is onze copywriter helemaal weg met onze tone of voice. Correctierondes zijn nauwelijks nodig. Gemakkelijk!"

Efficiëntie voorop

"Wat nog leuk is? Schrijf.be houdt van efficiëntie, net als ik. Heldere offertes, nauwkeurige projectfollow-up, transparante facturen. Redenen genoeg om te blijven samenwerken. Daarmee zijn we dan ook bezig!"

 

Banner ALD Automotive