Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed

"Na alle ervaringen met zogenaamde communicatiebureaus, is Schrijf.be een verademing om mee te werken. No nonsense. Afspraak is afspraak.  Ruim binnen de tijd klaar."

casestudy_zorgveiling

John Paap, zaakvoerder van Zorgveiling (nu: Stipter.nl) steekt zijn enthousiasme voor Schrijf.be niet onder stoelen of banken: "Als je iets nieuws verzint, moet je aan je buurman binnen tien minuten duidelijk kunnen maken wat het is en wat het doet.

Met ons revolutionaire businessconcept wilde dat maar niet lukken. Sinds wij Schrijf.be ingeschakelden, is dat probleem voorgoed opgelost.

Wij waren enthousiast over de brochure die ze voor ons schreven. Daarom gaven we ze de opdracht onze hele site te herschrijven. Ze zijn echt van alle markten thuis als het om schrijven gaat. Alle taalspelletjes op tv worden altijd door Belgen gewonnen. Nu weten wij waarom.

Na alle ervaringen met zogenaamde 'communicatiebureaus', een verademing om mee te werken. No nonsense. Afspraak is afspraak. Ruim binnen de tijd klaar."

"Zij doen de goede dingen en de dingen goed"

"Wat andere zeggen dat ze doen, doen ze bij Schrijf.be. 'Just do it' gaat over hardloopschoenen maar hoort eigenlijk bij Schrijf.be. Zij doen de goede dingen en ze doen de dingen goed. Die combinatie vind je niet snel."

Over Zorgveiling

Zorgveiling (nu: Stipter.nl) is een website waarop letterlijk zorg wordt geveild. Zorgvrager en zorgaanbieder ontmoeten er elkaar. Het systeem is eenvoudig en doorzichtig. Wie zorgt nodig heeft, plaatst zijn zorgvraag op de website. Zorgaanbieders doen er een bod op. De zorgvrager kiest de zorgaanbieder met het beste bod, de snelste zorg en/of de beste service.