Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Menselijk, constructief en no-nonsense

“Menselijk, constructief en no-nonsense.” Els Geens, accountmanager bij klantenbeloningsspecialist Tomboka heeft aan drie woorden genoeg om haar samenwerking met Schrijf.be te omschrijven.

casestudy_tomboka-1

Goede eerste ervaring

“Onze zaakvoerder Frank werkte vroeger al samen met Schrijf.be en was enthousiast over de follow-up en de kwaliteit van de teksten. Toen we voor onze rebranding op zoek gingen naar een tekstpartner was de keuze dan ook snel gemaakt.”

“Het resultaat mag er zijn: een frisse nieuwe website die helder weergeeft wie we zijn en wat we doen.”

Schot in de roos

“Onze opdracht voor Schrijf.be? Duidelijk maken waarvoor Tomboka staat in heldere, informatieve en overtuigende teksten. Copywriter David ontving ons in Mechelen en luisterde aandachtig naar ons verhaal. Daarna gingen we samen aan de slag. Wij de briefings, Schrijf.be de teksten en We Make het grafische gedeelte: die samenwerking bleek een schot in de roos.”

Frisse nieuwe website

“Op basis van onze briefings en het webontwerp van We Make ging de Schrijf.be-tekstschrijver aan de slag. Het resultaat mag er zijn: een frisse nieuwe website die helder weergeeft wie we zijn en wat we doen. We kijken dan ook terug op een prima ervaring. En die krijgt zeker een vervolg!”