Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Efficiënte doe-mailing met schwung

"De mailing deed wat ik voor ogen had: hij zette de lezer aan tot actie."

casestudy_tilborghsimage

Bedrijfsfotograaf Francis Tilborghs specialiseert zich in portretten van mensen in hun werkomgeving. Hij maakt unieke beelden die de bedrijfsstijl en merkpersoonlijkheid perfect overbrengen. En dat is precisiewerk! Want alleen de juiste foto brengt ondernemingen, managers en teams dichter bij hun klanten.

Alleen met Schrijf.be in zee

Wat Francis Tilborghs met beelden doet, doet Schrijf.be met taal. Dat begreep Tilborghs alvast tijdens het KMO Marketing congres in 2008. Schrijf.be-zaakvoerder Wim gaf er een schrijftraining.

Tilborghs legde hem op de gevoelige plaat en … luisterde gefascineerd naar de schrijftips: "Thuisgekomen surfte ik meteen naar de website: die is heel overzichtelijk en duidelijk. Je weet als klant meteen wat de voordelen zijn van een samenwerking. Ik was geïnteresseerd, en schreef ik me in op de boeiende nieuwsbrief. Hierdoor werd Schrijf.be top of mind bij mij. Ik wist: Alleen met dit bedrijf wil ik in zee. Dus toen ik iets te schrijven had, nam ik meteen contact met hen op."

Scoren bij prospecten

Tilborghs: "Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsfotografie - niet in het schrijven van teksten. Ik wilde bezoekers aan mijn beursstand een remindermailing sturen, en zette wat zinnen op papier. Maar ik was er niet honderd procent tevreden over.

Deelnemen aan een beurs kost geld. Veel geld. Dus ga ik mijn prospecten opvolgen? Dan wil ik niets aan het toeval overlaten. Mijn herinneringsbrief moest scoren. Daarom vroeg ik Schrijf.be mijn tekst na te lezen."

Meer dan verwacht

"Mijn copywriter luisterde naar wat ik wilde, en ging aan de slag. Ik verwachtte hier en daar een kleine wijziging. Maar ze deed meer, veel meer. Ze veranderde mijn ontwerp volledig: de unieke voordelen van mijn product kwamen nu veel beter uit de verf. Er zat ook meer ‘schwung’ in. En de mailing deed wat ik voor ogen had: zij zette de lezer aan tot actie."

Snelle specialisten

"Ik ben heel tevreden over de samenwerking: ze verliep vlot en … snel. Dinsdag tekende ik de bestelbon. En twee dagen later had ik de herschreven tekst in handen. Werken met Schrijf.be is prettig: de mensen zijn klantvriendelijk, efficiënt en ze denken met je mee. Je voelt: je werkt met professionelen, echte specialisten in hun vak.

Ik weet alvast dit: Schrijf.be wás top of mind bij mij. En blijft dat."