Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Hun werkwijze is absoluut top

"De website van Schrijf.be overtuigde me meteen. Ik ben tuk op jullie werkwijze, en wil in de toekomst zeker nog met jullie samenwerken."

casestudy_smallcaps

Zaakvoerder W. Sanders: "Smallcaps.us verspreidt informatie voor beleggers. Enige tijd geleden besloten wij om onze webtekst uit te breiden. Vakwerk, waarvoor wij een beroep wilden doen op een specialist."

Meteen raak

"Ik kwam bij Schrijf.be terecht via internet. Via Google zocht ik naar 'freelance schrijvers'. Vorm én inhoud van jullie website spraken me heel sterk aan, vooral de voorbeeldteksten. Ik ben niet gemakkelijk te overtuigen, maar met zijn website schoot Schrijf.be meteen raak."

Juiste accenten voor gevoelig thema

"Ik had nog niets over jullie gehoord. Waarschijnlijk omdat ik nog niet eerder een externe schrijver nodig had. Ik wist dan ook niet goed, waaraan ik me moest verwachten. Maar het tekstvoorstel van Schrijf.be viel dadelijk in mijn smaak. Het legde de juiste accenten – heel belangrijk bij een gevoelig thema als dit. En het bewees dat de Schrijf.be-copywriter – een doctorandus in de toegepaste economische wetenschappen – vertrouwd is met de financieel-economische materie. Ja, Schrijf.be leverde me de geknipte schrijver voor deze opdracht. Na een beetje schaafwerk, was de tekst dan ook helemaal zoals ik hem wilde."

Ik stuur nog collega's naar jullie

"Ik ben tuk op jullie werkwijze: goede opvolging, heldere voorstellingsbrochure bij offerte, drie copywriters voor mij aan het werk, correctieronde, prompt antwoord op al mijn e-mails en telefoons. Absoluut top!"

"Ik wil in de toekomst dan ook zeker nog met Schrijf.be samenwerken. Zoekt een collega of vriend van me een externe schrijver? Dan stuur ik hem naar jullie, zonder twijfel."

Over Smallcaps

Smallcaps.us is een Engelstalige website voor beleggers met interesse voor fundamenteel ondergewaardeerde Amerikaanse bedrijven. Via interviews en rapporten zet Smallcaps.us aandelen met een hoog winstpotentieel in de kijker.