Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Snel én goed

Road2Result is een Mechels IT-bedrijf dat de zaken net iets anders aanpakt.  Door hun klanten een betere service te leveren dan dat ze hen beloven. De verwoording van die aanpak? Die laten ze aan Schrijf.be over – een tekstbureau dat net zo atypisch is.

casestudy_road2result

"Uw advertorial verschijnt in onze volgende editie. Bezorgt u ons zo snel mogelijk de tekst?”"

Bert van Hove, zaakvoerder van Road2Result, moet even slikken. De tekst voor zijn advertorial is klaar – maar naar zijn mening nét niet goed genoeg. Zijn reflex? Hem laten herschrijven door stadsgenoot Schrijf.be.

Meteen naar de kern

"Ik werkte al eerder samen met Schrijf.be", zegt Bert. "Ik weet dus wat ze waard zijn. Alleen … zouden ze dat ook waarmaken met zo’n onverbiddelijke deadline? Zeker omdat elke Schrijf.be-tekst langsdrie copywriterspasseert."

ZaakvoerderWim dacht meteen aan een Schrijfbe'er die heel wat ervaring heeft met schrijven voor de IT-sector. "Nauwelijks een uur later krijg ik mijn copywriter al aan de lijn", vertelt Bert. "Hij stelt de juiste vragen en gaat zo naar de kern van wat ik mis in de tekst: een kernachtige, heldere verwoording van wat Road2Result zo bijzonder maakt."

Van a tot z overtuigend

Nog geen halve dag later krijgt Bert de herschreven tekst in zijn mailbox. En wat blijkt? Road2Result is niet het enige bedrijf dat de verwachtingen van zijn klanten overtreft.

"Wat ik vroeg? Een tekst die op een paar belangrijke punten was aangepast. Wat ik kreeg? Een professionele publireportage die van a tot z overtuigde. De inhoud was dezelfde, maar veel mooier verwoord. Twee zinnen liet ik nog aanpassen in de gratis correctieronde – toen was de tekst rijp voor publicatie. Kortom: een snelle en goede service – Road2Result en Schrijf.be zitten echt op dezelfde golflengte."

Banner Road2Result