Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Empathie, ambacht en succes

"U maakte van mijn manuscript een vlot leesbaar en begrijpelijk boek – zonder aan de inhoud en de boodschap van mijn verhaal te raken. Uw tekstvoorstel bewijst voor mij eens te meer dat schrijven een vak is. En dat u uw vak ABSOLUUT verstaat."

casestudy_renepeek

Ondernemen vanuit het hart

René Peek is de succesvolle eigenaar van C1000-supermarkten in Nederland. Peek, een selfmade man, blijft er bescheiden onder: "De basis van elk bloeiend bedrijf, is dat je de gewone dingen goed doet." Hij stelt de klant centraal en doet dat met overgave en passie. Met diezelfde passie inspireert hij zijn medewerkers: zij schragen zijn zaak en stuwen ze naar succes.

Inspirerend boek

Als gedreven ondernemer geeft René Peek lezingen aan bedrijven over verantwoord en bewust ondernemen. En zet hij zijn visie te boek: De ge9 stappen naar succes. Peek: "Ik wilde een toegankelijk boek schrijven over management en spiritualiteit. En neen, dat bedoel ik absoluut niet zweverig. Het gaat mij om ondernemen vanuit je hart, vanuit je gevoel. Met mijn boek wil ik bedrijfsleiders en medewerkers doen nadenken."

Zakenman zoekt schrijver

"Een visie hebben, is één ding", weet Peek. "Ze vlot op papier verwoorden een ander. Ieder zijn vak. Ik schreef dit boek met overgave en vanuit overtuiging. Maar ik ben een zakenman, geen schrijver. Dus vóór de tweede editie werd gedrukt, wilde ik het boek laten reviseren en bijschaven."

Professionele samenwerking

"Pieter Frijters van Mind Tuning, een vriend van me, raadde me Schrijf.be aan: een tekstbureau dat zijn vak verstaat. Een blik op de website overtuigde me: ik voelde meteen dat ik met een professionele partij te maken had. Ook de werkwijze van Schrijf.be (rechtstreeks contact met tekstschrijver en de dubbele kwaliteitscontrole) gaf me vertrouwen. Bovendien kreeg ik tijdens de samenwerking het gevoel belangrijk te zijn. Mijn werk kreeg de aandacht die het – volgens mij – verdient."

Net wat nodig is

Schrijf.be neemt het manuscript onder de loep. Peek: "Voor ze aan de opdracht begon, herschreef de copywriter een groot stuk tekst. Zo bepaalde ik op voorhand de stijl en toon van het boek. En was ik er zeker van dat we op dezelfde golflengte zitten. Kijk, dat vind ik nu geruststellend én serviceminded."

Dan gaat de copywriter aan de slag. Ze herschrijft of verkort stukjes tekst en verbindt alinea's met verhelderende zinnen. Ze zorgt voor een toegankelijk en leesvriendelijk taalgebruik en schrijft tussentitels waarmee de lezer de tekst scant. De Schrijf.be-kwaliteitsbewaker en eindredacteur wieden de laatste stijl- en taalfouten uit de herschreven tekst.

René Peek is heel tevreden: "Het contact met de copywriter bevestigt mijn vermoeden: Schrijf.be is een professioneel bedrijf. De copywriter begrijpt precies wat mijn boek nodig heeft. Samen zorgen we ervoor dat De ge9 stappen naar succes vlot leesbaar wordt én foutloos in druk gaat."

Schrijven is een vak

"Met haar empathische vermogen slaagt de copywriter er perfect in te verwoorden wat ik bedoel", vervolgt Peek. "Ze maakt van mijn boek een vlot leesbaar verhaal – zonder aan de inhoud of de bedoeling te tornen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het hierdoor de mensen bereikt en de impact heeft die ik van bij het begin voor ogen had."

"Voor mij is alvast een ding duidelijk: schrijven is een vak. Een vak dat deze copywriter absoluut verstaat. Schrijf.be is dan ook een echte aanrader. Ik werk er in de toekomst nog mee samen. Daarvan ben ik honderd procent zeker."