Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Onze mailing zit er boenk op!

Duizenden Vlamingen trekken op vakantie met Reizen Lauwers, Belgisch marktleider in begeleide autocarvakanties. Toch blijft dat ook zijn grenzen verleggen.

casestudy_reizenlauwers

Intussen biedt Reizen Lauwers een mooi assortiment vliegvakanties, cruises en citytrips aan. De reiscatalogus valt bij liefst 75.000 klanten in de bus. En de mailing die daarbij hoort? Die vloeit uit de Schrijf.be-pen!

Schrijf.be warm aanbevolen

Francois Deroep, marketingverantwoordelijke Reizen Lauwers. "Vroeger schreef ik de mailing zélf. Dat was eerder een klassieke brief: degelijk, maar helemaal niet commercieel. Hij zette de klanten niet voldoende aan om daadwerkelijk te boeken. Terwijl dat natuurlijk wel de hoofddoelstelling is."

Tijd voor een andere aanpak, dus. "Tijdens mijn zoektocht naar een copywritingbureau werd Schrijf.be mij warm aanbevolen. En een blik op hun website boezemde mij onmiddellijk vertrouwen in."

Kraakheldere offerte

"Enkele uren na mijn aanvraag viel de gedetailleerde offerte al in mijn mailbox. Toen onze copywriter me ook nog eens opbelde en alles haarfijn uitlegde, was ik er helemaal gerust in. En kreeg Schrijf.be mijn zegen."

Juiste vragen, uitstekende mailing

Onze copywriter schoot met plezier uit de startblokken. Deroep: "De telefonische briefing verliep professioneel en efficiënt, met de juiste vragen. Ik voelde meteen dat we niet naast elkaar praatten. Het uiteindelijke tekstvoorstel bevestigde dat gevoel."

"De mailing was een schot in de roos. Fris en bondig - met leuke taalspelletjes. En het allerbelangrijkste … met veel calls to action. Die de klant helemaal warm maken voor een vakantie met Reizen Lauwers."

Voortaan élke publicatie met Schrijf.be-mailing

Francois Deroep is een tevreden klant. Die blijft terugkomen naar Schrijf.be. "Zomer- of wintercatalogus, lente- of herfstkrant: ik verstuur nu élke publicatie met een begeleidende Schrijf.be-mailing. Want die zit er keer op keer boenk op."

Geoliede machine

"Toch is voor mij niet alleen het eindproduct belangrijk. Ook de samenwerking moet van een leien dakje lopen. En dat is zo bij Schrijf.be. Of ik nu de copywriter of de coördinator aan de lijn heb, ze helpen mij altijd snel én vriendelijk. Schrijf.be is een goed geoliede machine." 

Banner Lauwers