Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!

Folders, posters of kalenders laten drukken: dat gaat vandaag vanuit je luie zetel. En wel door te surfen naar PrintConcept.nl, Nederlandse broer van PrintConcept.be. Nu, een onlinedrukkerij staat of valt met haar website. Marketing assistant Lore Van de Meutter nam het zekere voor het onzekere. En klopte aan bij Schrijf.be voor haar webteksten.

casestudy_printconcept

Lore Van De Meutter: "Onze schrijfsels waren toe aan een flinke opknapbeurt. Daarom besloten we ze in handen te geven van een professionele tekstschrijver. De zoektocht via Google leverde een mooie vondst op: de site van Schrijf.be. Ik proefde er van de voorbeeldteksten en was meteen verkocht."

Frisse schrijfstijl slaat aan

Lore Van de Meutter wist precies wat ze wilde. Een tekst die de surfer vlekkeloos door de PrintConcept.nl-website gidst. In een frisse en vernieuwende schrijfstijl. Een kolfje naar de hand van de Schrijf.be-copywriter. "Zij herschreef eerst een kleine tekst – helemaal gratis. En die was meteen raak! Onze boodschap? Doorgaan op dat elan, voor de héle website."

Nederlandse eindredacteur geeft zekerheid

De teksten moesten niet alleen fris, maar ook ... verstaanbaar zijn. :-)
Want PrintConcept.nl is een Néderlandse website. Met – jawel – Néderlandse bezoekers. Hoe Schrijf.be daarop inspeelt? Met een eindredacteur geboren en getogen in het land van 'broodje kroket'.

Woorden zoals 'naamkaartje' en 'opendeurdag' kegelde hij er meedogenloos uit. En de varianten 'visitekaartje' en 'open dag' laste hij er vrolijk in. Lore Van de Meutter: "Die Nederlandse eindredactie gaf ons honderd procent zekerheid. Onze klanten zouden alles woord voor woord begrijpen.

PrintConcept.nl en Schrijf.be? Een mooi – internationaal – huwelijk!"