Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Professioneel, betrouwbaar en efficiënt

Outline Graphics is een team van grafische vormgevers bij de grafische groep Daneels uit Beerse. Om hun website te vernieuwen, mankeert het dus niet aan experts in vormgeving! Maar wie schrijft de webteksten?

casestudy_outlinegraphics

Via via komt accountmanager Rinni van der Horst bij Schrijf.be terecht. “De website overtuigde me snel omdat ze zonder schroom of schrik presenteert. Jullie komen heel zelfverzekerd over. En kiezen ervoor om de potentiële klant ook duidelijk te informeren in plaats van alleen te proberen te verkopen.”

Voor Schrijf.be blijven kiezen

Outline Graphics kiest voor Schrijf.be en blijft dat doen. Ondertussen zijn ze meer dan tien opdrachten verder. Want ja: ook de klanten van Outline Graphics hebben teksten nodig die doen doen.

Hoge verwachtingen

“Mijn verwachtingen lagen enorm hoog na het lezen van de website van Schrijf.be. En ik was heel tevreden over het resultaat. Schrijf.be werkt professioneel én efficiënt. De teksten zijn altijd degelijk geschreven. En gewoonlijk keuren onze klanten de eerste tekstvoorstellen al voor 90% goed.”

Rechtstreeks klantencontact

“Omdat ik als tussenpersoon tussen mijn klant en de Schrijf.be-copywriter optrad, ging er soms wat informatie verloren. Die manier van werken kon ik gelukkig snel opgeven. Want nu neemt de copywriter zélf contact op met onze klanten voor de briefing. En die appreciëren het enorm dat ze snel goede voorstellen krijgen.

Ik blijf dus met alle plezier voor Schrijf.be kiezen. Zo bouwen we een mooie samenwerking op.”

banner outline graphics