Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Weinig geblaat en veel wol

"Wat ik op prijs stel bij Schrijf.be? De creativiteit en eenvoud, zeker als nuchtere Nederlander." Wim van Leenen van Microfix zocht en vond een inventief tekstbureau.

casestudy_microfix

IT-apparaten repareren en onderhouden: daarvan hebben ze bij het Nederlandse Microfix méér dan kaas gegeten. Maar ook hun eigen webteksten waren aan een onderhoudsbeurt toe. Ze moesten beknopter, directer, overtuigender. Geen nood: Schrijf.be fikst elk tekstprobleem!

Aanbod om van te smullen

Wim van Leenen van Microfix: "Toen ik op zoek ging naar een tekstbureau, leidde Google me naar jullie." Gevonden worden is één ding, overtuigen een tikkeltje moeilijker. Gelukkig deed de website van Schrijf.be dat met verve.

"Het aanbod raakte de juiste snaar en smaakte volop naar meer. De beslissing om met Schrijf.be in zee te gaan, viel al snel."

"Als ze iets doen, doen ze het goed"

Als Wim van Leenen de nieuwe webteksten na enkele dagen in zijn mailbox vindt, hebben ze er al een hele reis opzitten. Via de coördinator belanden de bronteksten bij de copywriter, die er zijn scherpe pen op loslaat. Daarna passeren ze onder het keurende oog van kwaliteitsbewaker Wim en de eindredacteur, en hup: de teksten kunnen naar Microfix. Een uniek staaltje van Schrijf.be-samenspel.

"Zelfs met minder moeite was ik ook tevreden geweest", zegt Wim van Leenen. "Maar ja: als ze bij Schrijf.be iets doen, dan doen ze het goed."

Eenvoud siert

En goed doen betekent bij Schrijf.be doen doen. De nieuwe webteksten waren dan ook een stuk overtuigender dan de oude: "De teksten waren stukken beter dan dat we ze zelf ooit hadden kunnen maken. En vormden een uitstekende basis om zelf op voort te bouwen. Ze hier en daar wat 'verhollandsen' volstond."

"Wat ik op prijs stel bij Schrijf.be? De creativiteit en de eenvoud, zeker als nuchtere Nederlander. Weinig geblaat en veel wol: dát is Schrijf.be."

Over Microfix

Microfix is een merkonafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van IT-apparaten en consumentenelektronica. Microfix werd in 1991 opgericht in Nederland en opereert ook in België en Luxemburg.

Banner Microfix