Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

De perfecte omschrijving

Mark Van Riel leerde Schrijf.be kennen via de huisdrukker van zijn vorige werkgever. Hij werkte toen nog in de horecasector, maar besloot vorig jaar om een nieuwe weg in te slaan. En daarvoor riep hij de hulp in van datzelfde Schrijf.be.

casestudy_mark-van-riel

Sollicitatiebrief

“Eind 2019 zag ik een interessante vacature passeren en besloot ik om te solliciteren. Jammer genoeg mocht ik zelfs niet op gesprek komen omdat ik overgekwalificeerd zou zijn. Een gemiste kans – zowel voor mij als voor de werkgever. Daarom nam ik contact op met Schrijf.be. Ik vroeg hen om een brief te schrijven waarin ik de werkgever alsnog probeerde te overtuigen van mijn kwaliteiten. De copywriter leverde mooi werk met de perfecte omschrijving en dito argumenten.”


Banksector

“Jammer genoeg heeft díé werkgever nooit gereageerd. Gelukkig kon ik de brief een tweede keer gebruiken, tijdens een sollicitatie in de banksector. Want ook daar staan waarden als customer care en hospitality skills centraal. De brief overtuigde. Ik mocht op gesprek komen en kreeg enkele weken later een job aangeboden. Dankzij jullie brief heb ik dus alsnog mijn slag thuisgehaald.”

Als er nog een copywritingopdracht mijn kant op komt, schuif ik jullie met plezier naar voren als de perfecte kandidaat.

“Ik ben overtuigd van jullie kunnen. Komt er een copywritingopdracht mijn kant op? Dan schuif ik jullie met plezier naar voren als de perfecte kandidaat.”