Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Opvangnet geeft gemoedsrust

De beste reclame? Mond-tot-mondreclame! Of de geschreven versie daarvan: de testimonial. En dat weet Christian Cerfontaine, Marketing Director bij manroland Benelux, als geen ander.

casestudy_manroland

manroland Benelux is leverancier van machines en producten voor de grafische sector. Vellenpersen of verpakkingstoestellen? Drukinkten of CTP-platen? manroland Benelux verkoopt het allemaal.

Klant overtuigt prospect

Christian Cerfontaine: "De concurrentie in onze branche is groot. We overtuigen onze prospects niet met flauwe verkoopspraatjes, maar met getuigenissen van tevreden klanten. Een idee van Wim Van Rompuy, zaakvoerder van Schrijf.be. Hij kwam zijn werkwijze hier persoonlijk toelichten. Met succes!"

Altijd een copywriter paraat

Ondertussen vertrouwt manroland Benelux al vier jaar op zijn vaste schrijfbureau. Goed voor liefst zeventig testimonials – and counting. Een groot deel daarvan rolden uit de pen van twee vlijtige Schrijfbe'ren. Maar op een razend druk moment gaven ze de fakkel door aan de Schrijf.be-copywriter.

Zeventig testimonials, nog niet één tegenslag

Christian Cerfontaine: "Wij merkten nauwelijks iets van die interne switch. De nieuwe copywriter was perfect op de hoogte van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf. En van onze wensen voor de testimonials. Het resultaat? Teksten zoals we ze gewoon waren: krachtig en fris. En mooi op tijd geleverd. De gedachte dat er altijd een copywriter voor ons klaarstaat, is bijzonder geruststellend."

Tekst uitbesteden = tijd winnen

Testimonials laten schrijven? Dat levert een tijdswinst van jewelste op. "Wij geven de contactgegevens van onze klant door, en de copywriter doet de rest. Hij legt een afspraak vast, neemt het interview af, schrijft de tekst en laat die goedkeuren. Een tijdrovende klus, waarvan wij ons niets moeten aantrekken. Wanneer de testimonial in mijn mailbox valt, is hij áf. Klaar om op onze website te plaatsen."

"Zeventig testimonials - nog niet één tegenslag"

Christian is blij dat hij drie jaar geleden met Schrijf.be in zee ging. "Nog nooit zijn er moeilijkheden geweest, nog nooit ontvingen we een slechte tekst. Daarnaast is het bijzonder fijn werken met de copywriters en de coördinatoren.

Ze staan altijd met de glimlach voor ons klaar: vriendelijk en enthousiast. Dat verdient een pluim. Schrijf.be is een betrouwbare partner die ik iedereen zou aanraden."

Schrijf.be schrijft ook úw testimonials!

Banner manroland