Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Ik de cijfers, zij de letters

Wilt u graag lucratief beleggen op de beurs? Dan zet Leren Traden u op weg. Een boek dat auteur Steven Anthonis promoot op zijn website. Hoe? Met overtuigende teksten die hij liet opfrissen door Schrijf.be!

casestudy_lerentraden

Twaalf jaar geleden zette Steven Anthonis zijn eerste stappen in de wereld van beleggingen. “Ik doorzwom heel wat watertjes en besloot mijn inzichten te delen in Leren Traden. Een boek dat ik wil aanbevelen op mijn website: met teksten die doen doen.

Dus kroop ik in mijn pen en ging aan de slag. Met tips uit een training van Wim Van Rompuy, zaakvoerder van Schrijf.be, én uit zijn nieuwsbrieven. Mijn eindresultaat? Dat was goed, maar ik wist dat professionele tekstschrijvers nog beter doen.”

Heldere teksten

"De copywriter slaagde erin de schrijfsels te upgraden met een swingende en vlotte stijl. Waarbij ze ook de voordelen voor de lezer in de kijker zette én zijn mogelijke bezwaren onderuit haalde. Ook opvallend? Het gemak waarmee de copywriter het financiële jargon meteen begreep en het voor iedereen helder neerschreef."

Vlotte samenwerking

Niet alleen de uitstekende teksten maken van Steven Anthonis een tevreden man. Ook het samenwerkingsproces met Schrijf.be doet dat. "De coördinator en de copywriter waren gemakkelijk bereikbaar en stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ook mooi meegenomen was dat het eindresultaat vóór de afgesproken datum in mijn mailbox viel."

"Conclusie? Ik hou me voortaan alleen nog bezig met (beurs)cijfers. De letters vertrouw ik met een gerust hart toe aan Schrijf.be."