Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijvers en blijvers

DB&W Technics gaat voluit voor groene energie. Zonnepanelen en warmtepompboilers: hier vind je alleen het beste van het beste. En die kwaliteit en energie moeten natuurlijk ook van hun teksten afstralen. Zaakvoerder Yves De Bruycker vertrouwt daarvoor op Schrijf.be.

casestudy_dbwtechnics

Wanneer DB&W Technics in 2016 zijn website een make-over geeft, horen daarbij frisse teksten. Zaakvoerder Yves De Bruycker zoekt en vindt in Schrijf.be zijn schrijfpartner. Wat hem over de streep trekt? "Jullie website. Die staat boordevol duidelijke en overzichtelijke informatie – en dat overtuigt me."

Yves krijgt een hoop lovende reacties op zijn fonkelnieuwe website. Wanneer hij eind 2017 een nieuwsbrief  wil uitsturen naar zijn trouwe klanten, zit die eerste positieve ervaring nog vers in zijn geheugen. Dus klopt hij opnieuw aan bij Schrijf.be. Want, zo zegt hij zelf, "als tevreden klant keer je ook tevreden terug".

Eén keer bijsturen en klaar

Yves bezorgt de Schrijf.be-copywritereen ruwe versie van zijn nieuwsbrief. Zijn instructies? Ze bewerken tot een "duidelijk, verstaanbaar en klantvriendelijk geheel". Zo gezegd, zo gedaan. De volgende dag al ontvangt Yves een eerste versie. De formulering wringt hier en daar nog wat voor hem, dus maakt hij gebruik van de gratis correctieronde. Een telefoontje later zitten klant en copywriter helemaal op dezelfde golflengte, met resultaat. Yves: "Eén keer finetunen en hupla: ik kan mijn nieuwsbrief de wereld insturen."

Eén keer finetunen en hupla: ik kan mijn nieuwsbrief versturen.

Professioneel en vakbekwaam

Heeft hij in de toekomst nog teksten nodig? Dan weet Yves het Schrijf.be-team "zeer zeker" te vinden. "Jullie voerden de opdracht correct uit, volgens de afspraken en gaven mij de nodige inspraak. Mijn indruk van Schrijf.be? Jullie zijn een professioneel, vakbekwaam team. Kortom: schrijvers en blijvers!"

 

Banner DB&W